Keryy - Umutsuz Takip (Renkli)

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,557
150,876

baybora

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
16 Şub 2012
927
4,998
İzmir
Paylaşmış olduğunuz pek çok renklendirilmiş çizgi romanınızı indirdim. Ama bu son yaptığınız Kerry renklendirilmesi güzelliği ile beni mest etti.
Önceden paylaştığınız yazar Ratip Tahir Burak'ın Barbaroslar serisinin birinci cildinden sonrasını da yapacak mısınız? Bu çizgi roman renkli olunca sanki
bambaşka bir eser olmuş. Hatırladığım kadarı ile toplam üç sayı daha vardı. Renklendirilmesi yapılırsa güzel bir eser daha sitemize kazandırılmış olacak.
Şimdiye kadar yapmış olduğunuz tüm güzel çalışmalar için sonsuz teşekkürler.

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,557
150,876
Paylaşmış olduğunuz pek çok renklendirilmiş çizgi romanınızı indirdim. Ama bu son yaptığınız Kerry renklendirilmesi güzelliği ile beni mest etti.
Önceden paylaştığınız yazar Ratip Tahir Burak'ın Barbaroslar serisinin birinci cildinden sonrasını da yapacak mısınız? Bu çizgi roman renkli olunca sanki
bambaşka bir eser olmuş. Hatırladığım kadarı ile toplam üç sayı daha vardı. Renklendirilmesi yapılırsa güzel bir eser daha sitemize kazandırılmış olacak.
Şimdiye kadar yapmış olduğunuz tüm güzel çalışmalar için sonsuz teşekkürler.
Tabiki yapacağım asıl hedefim bizim eski türk çizgi romanları ama çok sayfalılar biraz zaman alacak Barbaroslar 2 yi hafta sonu yaparım, saygılar.

Zeljko

Yeni Üye
12 Ara 2023
62
388
Çok güzel görünüyor.Bu kitabin orjinali siyah beyaz ve renklendirmeyi siz yaptınız sayin gandor08 doğru mu anladım?