Karabatur - Kafkasya Kaplanı - AbdullahTurhan (Renkli)

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,368
149,327

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,368
149,327
Elinize ve emeklerinize sağlık.
Paylaşım için çok çok teşekkürler.
Kapak ve 2.3. sayfalar renkleriyle beraber tablo gibi muhteşem olmuş
diyeceğim ama diğer sayfaların güzelliğine saygısızlık olsun istemiyorum.

Abi bunu bi acaip verdi suluboya değilde sanki yağlı boya gibi. Ama kafkasyada yaşarımki atlayamazdım.

CAMOKA

Süper Üye
13 Ocak 2010
218
778
Giddikçe geliştiriyorsun renklendirmeler tablo gibi olmuş, sulu boya değil de pastel rengi havası var sanki. Emeğine sağlık...

Aster01

Kıdemli Üye
23 Şub 2017
510
1,838
@gandor08 üstat hem daha önce derlediğinizi hem de renklisini bir arada okudum. Renklendirmetek kelime ile harika. Yalnız, kusura akmayın(müdürlük yapacağım)

yapay zeka Karabaturu bir panelde uzun saçlı yapmış (ilk Karabatur sahnesinde), bazı çizimleri yok etmiş (mesela generalin gözü önüünde iple karşıya geçerken ipin bir kısmı yok) Yeni paneller yaratmış veya önceki panelleri birleştirmiş ve panellerde daha önce var olan balon ve balon içi yazışmalara yer vermiş. Ayrıca , balon içi yazılarda da kendince çeviri ve kopyalama yapmış (Mesela hayır, havır diye yer alıyor. bazı kelimeler anlaşılmıyor)

Son düzenleme:

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,368
149,327
Havır kelimesi hayır olarak anlaşılabilir tek kelime, doğru baya bir sayfalı olduğundan ne kadar dikkat etsende kaçıyor. Tam 3 günde bitti. Yapay zekada olsa tek sayfa tek sayfa yapıyorsun. Yeri geliyor aynı sayfayı 1o defa yapıyorusn. Artvi birde resm yükleme limiti var oda ayrı konu. Benim becerebildiğim bu kadar. Daha iyisini yapan çıkarsa konuyu kaldırırım hiç sıkıntı değil.

Aster01

Kıdemli Üye
23 Şub 2017
510
1,838
Havır kelimesi hayır olarak anlaşılabilir tek kelime, doğru baya bir sayfalı olduğundan ne kadar dikkat etsende kaçıyor. Tam 3 günde bitti. Yapay zekada olsa tek sayfa tek sayfa yapıyorsun. Yeri geliyor aynı sayfayı 1o defa yapıyorusn. Artvi birde resm yükleme limiti var oda ayrı konu. Benim becerebildiğim bu kadar. Daha iyisini yapan çıkarsa konuyu kaldırırım hiç sıkıntı değil.
Üstatdım elinize sağlık. Ne kadarzor olduğunu yapn bilir. Ben tümden yapıldığını düşündüğümden böyle dedim. Dediğiniz gibi yarın bugünden daha iyi oluyor. Umarım yapanda sizin renklendirmenizi örnek alır. Hayran kaldım. Hikayeyi çok iyi vurgulamış.