Julia 330 (Mart 2026)

cekicenim

Yapay Zeka Çeviri Balonlama
6 Şub 2018
333
6,399
KSK
İtalya'da Mart 2026'da yayınlanan Julia 330. sayı.

Türkçe Kapak (Hazırlayan MZAMAN)

3fab03d14192976b9ecf3173f3c1b7ca.jpg

Son düzenleme:

wolverine

Yeni Üye
27 Mar 2009
118
432
Yapay mapay, bu zeka Turk Cizgi Roman okurlari icin hayal bile edilemeyecek firsatlar sundu :)
İnanılmaz fırsatları bilemem ancak Kit Taylor 1950 doğumlu babamı bugün mutlu etti. hepsini tabletine aktardım ve çizgi romanın yaşı ilerlemiş bir insanı nasıl ekrana bakarken geçmişine döndürdüğünü gördüm. İnanamadı ve bu kadar çok sayısı olduğunu bile düşünmemiş. Heyecanla okumaya başlayınca sessizce ayrıldım. Varsa yaşlıdan alınmış bir dua eğer bunu kazanmış durumda diyebiliriz.
Bizler alışmış olabiliriz yıllardır burada bazen elimizde var olanı digital hale geldiği için bazen de hiç bilmediğimiz ve yabancı dil bilmediğimiz için de bilsek bile almak istemeyeceğimiz çizgi romanları okuyabilmenin ne kadar güzel olduğunu ama buna alışık olmayan bir insanın mutluluğu başka bir şeymiş.
Tarama ile olsun fş ile olsun yapay zeka destekli programla olsun bence büyük bir iyilik mi desem calışma mı desem bilemiyorum ama gerçekleştiriyorsunuz. Teşekkür ederim.

CYLO

Aktif Üye
8 Haz 2025
195
1,361
rasel in paylaştığı 60 mb lık dosyayı 15 mb ta düşürdün ya ,helal olsun cekicenim üstadım. 😵