Judenhass (ONE SHOT)

SenSei

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
24 Eyl 2009
2,884
32,529
İstanbul
YAHUDİ NEFRETİ
JUDENHASS

Holokost'un tarihsel köklerini, dönem fotoğraflarından yararlanılarak fotogerçekçi bir üslupla resmedilmiş tarihî kişiliklerin alıntıları aracılığıyla inceleyen bir çalışma.
Eser, 2005 yılında Auschwitz'in kurtuluşunun 60. yıl dönümüne ithafen hazırlanmaya başlanmış, İsrail Devleti'nin kuruluşunun 60. yıl dönümünü kutlamak amacıyla yayımlanmıştır.

LnA035655080161j68.jpg

Son düzenleme:

Çitaku

Aktif Üye
28 Ocak 2015
166
847
Teşekkürler Sayın SenSei.
Ama, bilemiyorum ben mi yanlış bir şey yaptım, kapak sayfası ve sensei ile filmistik logolarının olduğu siyah bir sayfa indi sadece. İki sayfa.

İndiren başka bir arkadaş da söylerse, tekrar deneyeceğim.

Edit: Sorun giderildi. Hatasız iniyor.
Tekrar teşekkürler Sayın SenSei

Son düzenleme:

sahin1

Aktif Üye
23 Eyl 2011
496
1,729
Eseri paylaşana teşekkür ederim. Her paylaşım takdire şayandır.
Eser içeriğine gelince. Bugünkü İsrail zamanında kendi halkına yapılanların kat be kat fazlasını Filistinlilere yapıyor. Yetmiyor, saldırmadık yer bırakmıyorlar. Aslında bu gibi durumlara bakıp tam tersinin olması yani böyle eylemlere karşı çıkmaları gerekir. Amma yok, illa ki böyle kin ve nefret üzerinden devam edecekler. Böyle giderse tez zamanda belalarını bulacaklar.

toxine

Onursal Üye
11 Mar 2013
1,096
3,679
Tespit edilemedi
Eseri paylaşana teşekkür ederim. Her paylaşım takdire şayandır.
Eser içeriğine gelince. Bugünkü İsrail zamanında kendi halkına yapılanların kat be kat fazlasını Filistinlilere yapıyor. Yetmiyor, saldırmadık yer bırakmıyorlar. Aslında bu gibi durumlara bakıp tam tersinin olması yani böyle eylemlere karşı çıkmaları gerekir. Amma yok, illa ki böyle kin ve nefret üzerinden devam edecekler. Böyle giderse tez zamanda belalarını bulacaklar.
Konu itibariyle Holokostu anlatan Schindler's List ile karşılaştırılabilir.