Jess Long 2.ci kitabıyla sizlerle. Odenat arkadaşımızın çevirisiyle birbirinden güzel ve değerli kitaplarımıza bir yenisini eklediğimiz için çok mutluyum. 3.cü sayı da yakında gelecek. Bu kitaptaki 2.ci macera olan FİRAR filmlere konu olmuş bir öykü. Ben balonlarken neredeyse tıpatıp senaryosu olan bir film izlemiştim ama ismi aklıma gelmiyor belki 20 yıl önce seyretmiştim. Keyif almanız dileğiyle, iyi seyirler.
Şu resmi uzun süre seyrettim olağanüstü.
Jess Long, 1969 yılında Arthur Piroton ve Maurice Tillieux tarafından yaratılmış bir Fransız-Belçıka çizgi roman kahramanıdır. Çizgi romanlar efsanevi Spirou dergisinde yayınlanmıştır. Çizimler iki ayrı grafik okulunun, hem Amerikan "comic"lerinin, hem de Fransız-Belçika çizgilerinin esintilerini taşımaktadır.
Jess Long 1.ci sayıya buradan ulaşabilirsiniz
Şu resmi uzun süre seyrettim olağanüstü.
Jess Long, 1969 yılında Arthur Piroton ve Maurice Tillieux tarafından yaratılmış bir Fransız-Belçıka çizgi roman kahramanıdır. Çizgi romanlar efsanevi Spirou dergisinde yayınlanmıştır. Çizimler iki ayrı grafik okulunun, hem Amerikan "comic"lerinin, hem de Fransız-Belçika çizgilerinin esintilerini taşımaktadır.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Jess Long 1.ci sayıya buradan ulaşabilirsiniz
Moderatör tarafında düzenlendi: