Jess long 02- türkçe..

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,741
45,671
denize sıfır
Jess Long 2.ci kitabıyla sizlerle. Odenat arkadaşımızın çevirisiyle birbirinden güzel ve değerli kitaplarımıza bir yenisini eklediğimiz için çok mutluyum. 3.cü sayı da yakında gelecek. Bu kitaptaki 2.ci macera olan FİRAR filmlere konu olmuş bir öykü. Ben balonlarken neredeyse tıpatıp senaryosu olan bir film izlemiştim ama ismi aklıma gelmiyor belki 20 yıl önce seyretmiştim. Keyif almanız dileğiyle, iyi seyirler.

jesslongt200a.jpg

Şu resmi uzun süre seyrettim olağanüstü.:)
jss2scs.jpg

Jess Long, 1969 yılında Arthur Piroton ve Maurice Tillieux tarafından yaratılmış bir Fransız-Belçıka çizgi roman kahramanıdır. Çizgi romanlar efsanevi Spirou dergisinde yayınlanmıştır. Çizimler iki ayrı grafik okulunun, hem Amerikan "comic"lerinin, hem de Fransız-Belçika çizgilerinin esintilerini taşımaktadır.

Jess Long 1.ci sayıya buradan ulaşabilirsiniz

Moderatör tarafında düzenlendi:

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,289
146,191
Ne kadar güzel bir sunum ve çalışma, kitabın 2 ncisini okumakta bir o kadar güzel olacaktır eminim. Hele hele serinin devam edeceğinin müjdeside ayrı bir zevk tabiki.

Tercüme için sayın odenata balonlama için sayın büyükbeyaza çok ama çok teşekkür ederim.

Tabi ayrıca da bu güzel siteyi kurup bizlere bu güzellikleri yaşatan ve yaşatmak için çırpınan tüm dostlarımıza da teşekkürü borç bilirim.

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,387
39,895
İstanbul
İlk sayıyı keyifle okumuştuk. Bu keyif şimdi ikinci sayı ile devam ediyor. Üstelik bir sonraki sayının da yakında geleceğinin haberini aldık. Daha ne olsun?

Teşekkür ediyorum, sevgili odenat ve sevgili Ali.

Melih41

Yönetici
4 Ağu 2012
3,781
55,929
Spirou dergisinin her kahramanını çok seviyor ve gördüğümde mutlaka
inceliyorum malum Fransızcaya yeteneğimiz oluşamadı malesef. Şimdi
Odenat ve Büyükbeyaz bizlere keni dilimizde okuma şansı sunuyorlar,
çok teşekkürler sevgili dostlar..

Shoryuken

Yönetici
9 Nis 2013
4,105
22,210
Kamlançu
Çeviri için Odenat dostumuza, balonlama için Büyük Beyaz dostumuza teşekkürler.
Jess Long merakla takip ettiğimiz bir seri oldu. Devamını da dört gözle beklemeye başladık. Sessiz çoğunluğun sesi olarak söylüyorum :D

comedian

Onursal Üye
13 Tem 2012
1,269
4,741
sevgili büyükbeyaz elinize sağlık...

fakat önceki sayıda olduğu gibi bu sayıda da fontlar balonlarda yer olmasına rağmen küçük kalmış ve okuma zorluğu doğuruyor. bir de odenat dostumuza yaptığım bir uyarıyı size de yapayım çentikli I ve İ harfleri olmayan bir font kullansanız daha hoş olur balonlamalar.