Je suis leur silence

rasel

Yapay Zeka Çeviri Balonlama
12 Kas 2010
793
22,618
📝 Özet:
Barselona'da geçen hikaye, genç ve zeki bir psikiyatrist olan Eva Rojas'ın etrafında dönüyor. Lisansını geri almak için Dr. Llull'un sorularına isteksizce cevap vermek zorunda kalan Eva, birkaç gün önce bir hastası olan Pénélope tarafından büyükannesinin vasiyetinin okunmasına güvenilir kişi olarak eşlik etmek üzere çağrılır. Can Monturós'taki şarap mülküne vardığında, eksantrik psikiyatrist hızla aile üzerindeki ağır sırları fark eder. Franco döneminde bağları sayesinde servet kazanan Monturós ailesi, bazı itiraf edilemez sırları saklıyor gibi görünmektedir. Eva mülkte kalırken, bir aile üyesi öldürülür ve şüpheler hızla Eva'ya yönelir; o da masumiyetini kanıtlamak için cinayeti araştırmaya başlar.

✍️ Yazar: Jordi Lafebre
🎨 Çizer: Jordi Lafebre
🏢 Yayıncı: Dargaud
🏷️ Tür: Polar
🔞 Yaş Sınırı: Teen
📄 Sayfa Sayısı: 116
Je%20suis%20leur%20silence%20TR.JPG

thorgal

Kıdemli Üye
18 Ocak 2018
762
2,884
İstanbul
@ed86 nın yorumunu görünce bu çalışmayı tekrar inceledim ki daha sırası gelmediğinden okumamıştım...
Bu sırada @akınbey dostumuzun bir tespiti benim de dikkati mi çekti; sanırım CT (Comic Translate) uygulaması kare şeklinde balonların içini gayet güzel bir şekilde isabetli olarak dolduruyor. Bu çalışmada da olan kare balonların içi güzel olmuş.
Sadece birbirinin içinde olan yada çok yakın balonlar da saçmalıyor...
Cümleler birbirine geçiyor ve kaymalar oluyor. Bu çalışmadaki yazı fontu (@rasel 'in kendi keşfi ) ise çok zorlamıyor gibi ama bir tık punto kalınlığı/büyüklüğü daha iyi olabilirmiş gibi ama bir de şöyle bakmak lazım ; bu YZ çalışmaları ticari ve ya estetik kaygısı ile değil
Türkçe olarak okunabilme ihtimali olması için çevrilmektedir.
Dileyen bu çalışmaları daha da geliştirebilir ve zevkine uygun seviyede de düzenleme yapabilir. 🥰

Ki çok ama çok da seviniriz 🙏

Saygılarımla 😇

Son düzenleme: