Intikam Roketi

Turbulent

Yeni Üye
18 Kas 2022
6
13
Brisbane- Australia
Caglayan Yayinevinin Yeni dunyalarda serisinin 5.inci kitabi olan Intikam Roketi adli kitabini veya Orjinal Ingilizce adini bilen Uyelerimiz varmi? Uzun zamandir internetten aradigim halde henuz bulmus degilim, belki bilen Uye Arkadaslarim ban bilgi verebilirler.
Saygilar

melih_

Onursal Üye
24 Ara 2015
1,666
5,592
Osmaniye
Caglayan Yayinevinin Yeni dunyalarda serisinin 5.inci kitabi olan Intikam Roketi adli kitabini veya Orjinal Ingilizce adini bilen Uyelerimiz varmi? Uzun zamandir internetten aradigim halde henuz bulmus degilim, belki bilen Uye Arkadaslarim ban bilgi verebilirler.
Saygilar
Bu mu?

Turbulent

Yeni Üye
18 Kas 2022
6
13
Brisbane- Australia
Bu mu?

Melih Kardesim,
Cevabiniz icin cok tesekkur ederim, ancak seneler once kolleksiyonumd bulunan Caglayan Yeni dunya serisindeki "Intikam Roketi" kitabinda, hatirladigim bazi kisimlari yaziyorum

Convair xfy roketi ile Yuzbasi Clark Sullivan ucan dairelerin yanindan gecerek miknatisli cekim ile bu dairelerden birini icine girer, ve E- Ma adli bir gezegene goturulur , birtakim meceralardan sonra Dunyaya doner, diger anahtar veriler, Disinter adli atomize eden tabanca, ve Radyasyondan koruyan antikor elbisesi,,
Maalesef butun serisi olan bu yeni dunyalarda kolleksiyonumu hayat sartlari yuzunden kaybetmis durumdayim ama birkac Orijinal (ingilizcesini ) buldum. seneler gecti ama genede o genclik heyecani ile hatirliyorum

Ilginiz icin tekrar tesekkur ederim Kardesim. Sihhat ve basarilar dilerim

mustibey

Süper Üye
23 Ara 2010
2,264
5,548
Çağlayan, Okat ve Metis yayınevlerinin bilim-kurgu serileri daha önce Çizgi Diyarı'nda paylaşıldı. Ulaşamazsanız 'mail adresinizi bildirin 'İntikam Roketi'ni size göndereyim.

hüseyin aksakal

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
7 Eyl 2010
820
6,254
Kdz. Ereğli

Burada var... Mickey Spillane yazmış. Aradığınız buysa elbette... Orijinal adını bulamadım. Acaba Vengeance is mine olabilir mi? ayrıca Mike Hammer romanlarının Kemal Tahir ve Arif Yesari tarafından yazılmış yerli üretim maceraları olduğunu da hatırlatmalıyım. Belki orijinal ismi olmayabilir.

Son düzenleme:

melih_

Onursal Üye
24 Ara 2015
1,666
5,592
Osmaniye
Melih Kardesim,
Cevabiniz icin cok tesekkur ederim, ancak seneler once kolleksiyonumd bulunan Caglayan Yeni dunya serisindeki "Intikam Roketi" kitabinda, hatirladigim bazi kisimlari yaziyorum

Convair xfy roketi ile Yuzbasi Clark Sullivan ucan dairelerin yanindan gecerek miknatisli cekim ile bu dairelerden birini icine girer, ve E- Ma adli bir gezegene goturulur , birtakim meceralardan sonra Dunyaya doner, diger anahtar veriler, Disinter adli atomize eden tabanca, ve Radyasyondan koruyan antikor elbisesi,,
Maalesef butun serisi olan bu yeni dunyalarda kolleksiyonumu hayat sartlari yuzunden kaybetmis durumdayim ama birkac Orijinal (ingilizcesini ) buldum. seneler gecti ama genede o genclik heyecani ile hatirliyorum

Ilginiz icin tekrar tesekkur ederim Kardesim. Sihhat ve basarilar dilerim

Rica ederim hocam İnşaallah aradığınızı bulmanızda yardımcı olabilmişizdir, Allaha emanet.

Turbulent

Yeni Üye
18 Kas 2022
6
13
Brisbane- Australia
Bana Yardimci olan butun arkadaslara , Gonulden Tesekkurlerimi sunuyorum

10 Saatlik bir zaman Farkindan dolayi Cevaplarimda yasanan Gecikmeler icin Affinizi dilerim
Saglik ve sihhatle kalin

Turbulent

Yeni Üye
18 Kas 2022
6
13
Brisbane- Australia
Çağlayan, Okat ve Metis yayınevlerinin bilim-kurgu serileri daha önce Çizgi Diyarı'nda paylaşıldı. Ulaşamazsanız 'mail adresinizi bildirin 'İntikam Roketi'ni size göndereyim.
mustibey Kardesim,
Mesajinizi cevaplamada gec kaldigim icin Ozur dilerim, Avustralyada ikamet etmekteyim, eger boyle bir incelikle bu kitabi veya hic olmazsa pdf tarzi bir gonderme yapabilirseniz, size hakikaten mutesekkir kalacagim, eger her hangi bir sahsi maliyet olursa derhal karsilamaga hazirim.
Mail adresim: turbulent1048@gmail.com

Ilginiz icin tekrar tesekkurlerimi sunar, saglik ve basarilar dilerim kardesim

Turbulent

Yeni Üye
18 Kas 2022
6
13
Brisbane- Australia
mustibey Kardesim,
Mesajinizi cevaplamada gec kaldigim icin Ozur dilerim, Avustralyada ikamet etmekteyim, eger boyle bir incelikle bu kitabi veya hic olmazsa pdf tarzi bir gonderme yapabilirseniz, size hakikaten mutesekkir kalacagim, eger her hangi bir sahsi maliyet olursa derhal karsilamaga hazirim.
Mail adresim: turbulent1048@gmail.com

Ilginiz icin tekrar tesekkurlerimi sunar, saglik ve basarilar dilerim kardesim
Mustibey Kardesim,
cabuk ve bir o kadar da Olaganustu bir sekilde beni tam manasi ile saskina ceviren PDF leri aldim. su anda samimi olarak ne yazacagimi bilemiyorum. tek soyleyebilecegim sey Butun kalbimle sukranlarimi bildirmek dir.
her ne kadar vatandan cok uzakta bile olsam bu yaptiginiz izahi mumkun olmayan yardiminiz icin minnettarim, ancak sunuda eklemeliyimki yapabilecegim herhangi bir sey varsa bunu elimden gelen butun verilerle yapmaya hazirim.
inaninki su anda yazdiklarimin pek bagkantili olmadigini biliyorum. bu hem sevinc hemde saskinlik icinde oldugumdandir,
Kardesim sunu butun ciddiyetimle soyluyorumki Yapabilecegim bir seyi elimden gelen hersey ile yapmaya hazirim.
Tekrar ve tekrar butun kalbimle Tesekkur eder saglik ve basari dolu bir omur dilerim

Saygilarimla

mustibey

Süper Üye
23 Ara 2010
2,264
5,548
Sayın 'turbulent' bey, nezaket dolu iletiniz için çok teşekkürler!
Bizler Çizgi Diyarı olarak büyük bir aileyiz, elinden geldiğince-çam sakızı çoban armağanı-bir paylaşımda bulunmak bizleri fazlası ile mutlu ediyor. Bu 'Diyarın' özelliği bu, bu nedenle var, bu nedenle paylaşımlardan sevgi ve dayanışma sözleri duymak hepimizi fazlası ile mutlu ediyor.
Güzel sözlerinizi tüm 'Diyardaşlar' adına kabul ediyorum.
İyi ki hep birlikte varız! Darısı ülkemizin başına!

Sevgi ve saygı ile...

Turbulent

Yeni Üye
18 Kas 2022
6
13
Brisbane- Australia
Sn. Muratti bey Kardesim,
Nazik Mesajiniza tekrar Tesekkur eder, Size ve Butun "Diyar" Kardeslerime butun Kalbimle Sihhat, Basari ve hayat boyunca Mutluluklar dilerim. Senelerdir Vatandan cok uzaklarda Sadece bir ekran Goruntusu olan bir Insana Manevi degeri Cok Yuksek bir hediye verdiniz, Bena yasattiginiz bu mutluluktan cok daha fazlasini Size ve butun Kardeslerime Dilerim.....Allaha Emanet olun Hepiniz
Saygi ve sevgilerle