Intikam Roketi

Turbulent

Yeni Üye
18 Kas 2022
2
0
Caglayan Yayinevinin Yeni dunyalarda serisinin 5.inci kitabi olan Intikam Roketi adli kitabini veya Orjinal Ingilizce adini bilen Uyelerimiz varmi? Uzun zamandir internetten aradigim halde henuz bulmus degilim, belki bilen Uye Arkadaslarim ban bilgi verebilirler.
Saygilar

Turbulent

Yeni Üye
18 Kas 2022
2
0
Bu mu?

Melih Kardesim,
Cevabiniz icin cok tesekkur ederim, ancak seneler once kolleksiyonumd bulunan Caglayan Yeni dunya serisindeki "Intikam Roketi" kitabinda, hatirladigim bazi kisimlari yaziyorum

Convair xfy roketi ile Yuzbasi Clark Sullivan ucan dairelerin yanindan gecerek miknatisli cekim ile bu dairelerden birini icine girer, ve E- Ma adli bir gezegene goturulur , birtakim meceralardan sonra Dunyaya doner, diger anahtar veriler, Disinter adli atomize eden tabanca, ve Radyasyondan koruyan antikor elbisesi,,
Maalesef butun serisi olan bu yeni dunyalarda kolleksiyonumu hayat sartlari yuzunden kaybetmis durumdayim ama birkac Orijinal (ingilizcesini ) buldum. seneler gecti ama genede o genclik heyecani ile hatirliyorum

Ilginiz icin tekrar tesekkur ederim Kardesim. Sihhat ve basarilar dilerim

wolverine

Yeni Üye
27 Mar 2009
131
485
internetten baktım. bu kitabın orjinal ismi ve yazan kişi halen bilinmemektedir ibaresini gördüm. yazarın ismi olsa bir şekilde bulur hatta çevirir size sunardım .

mustibey

Süper Üye
23 Ara 2010
2,259
5,535
Çağlayan, Okat ve Metis yayınevlerinin bilim-kurgu serileri daha önce Çizgi Diyarı'nda paylaşıldı. Ulaşamazsanız 'mail adresinizi bildirin 'İntikam Roketi'ni size göndereyim.

hüseyin aksakal

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
7 Eyl 2010
817
6,225
Kdz. Ereğli

Burada var... Mickey Spillane yazmış. Aradığınız buysa elbette... Orijinal adını bulamadım. Acaba Vengeance is mine olabilir mi? ayrıca Mike Hammer romanlarının Kemal Tahir ve Arif Yesari tarafından yazılmış yerli üretim maceraları olduğunu da hatırlatmalıyım. Belki orijinal ismi olmayabilir.

Son düzenleme: