rasel
Kıdemli Üye
- 12 Kas 2010
- 578
- 15,927
Dünyanın en yorucu şeyini istiyorsunuz üstadım. mausu oynatacak like'ye denk getirip üstüne tıklayacak sonra da like yapanların ismi alta çıkacak deşifre olacak herkes onu görmüş olacak karizma yerlere yatar. Ele güne reklam olur. İnsaf be üstadım. çok şey istiyorsunuz?Paylasimlarimi indiren ortalama her 2 kisiden biri like vermiyor. Istatistikleri takip ediyorum. O vermeyenlere sesleniyorum: "Begenmiyorsan neden cekiyorsun, cekiyorsan neden begenmiyorsun?"
Günaydınlar, ben 2 sebepten dolayı Like veriyorum, birincisi ve en önemlisi emeğe saygı ve kendi adıma teşekkür borcu, ikincisi ise kendimde takip edebilmek için. Gerçekten zor bir şey değil saniyenin 10 da 1 i sürede bu yapılabiliyor herkes başarabilirForum yoneticileri ile bu konuda gorus ayriligim var. Like vermeyene linki gostermeme ozelligi forum yaziliminda var. Bence bunun acilmasi lazim. Forumu gezen bir kullaniciya bunun zarari olmaz. Paylasim yapanlara ise faydasi olur.
Günaydın herkese , @haziran kardeşim aklımdan geçeni yazmışsınGünaydınlar, ben 2 sebepten dolayı Like veriyorum, birincisi ve en önemlisi emeğe saygı ve kendi adıma teşekkür borcu, ikincisi ise kendimde takip edebilmek için. Gerçekten zor bir şey değil saniyenin 10 da 1 i sürede bu yapılabiliyor herkes başarabilirÇok teşekkür ederim tüm emekleriniz için
![]()