Hans Albüm 12

esattr

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
29 Tem 2009
714
20,679
Hans
Albüm 12) Uçurumlar Diyarı

OzmGbp.jpg

Dadadadaaammm...
12 albümlük bir seri de THE END dedi. Hem de bayramın THE END'inde dedi. Darısı yeni bayramlara... Hadi bakalım kalın sağlıcakla.

esattr

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
29 Tem 2009
714
20,679
Üstat daha bitirilecek Jeramiah ve Natacha var.

Tek tabanca pek sağlıklı yürümüyor. Önümde Eric Castel var bitecek olan. Sonrasında Bruno Brazil'in yeni iki sayısı var ki biri tercüme etmese çok zor. Bu arada Star Wars ve Vampirella var. Yardım almadığım sürece bir çok seride aklım kalsa da devam etmeyecekler. Üzgünüm maalesef

ALIENRIPLEY

Süper Üye
29 Ocak 2016
1,363
2,506
Bütün paylaşımların birbirinden mükemmel!...Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin.. Emeklerin için sonsuz teşekkürler esattr üstadım!

Dindar Diker

Çeviri & Balonlama
11 Nis 2009
2,602
10,245
İzmir
Tek tabanca pek sağlıklı yürümüyor. Önümde Eric Castel var bitecek olan. Sonrasında Bruno Brazil'in yeni iki sayısı var ki biri tercüme etmese çok zor. Bu arada Star Wars ve Vampirella var. Yardım almadığım sürece bir çok seride aklım kalsa da devam etmeyecekler. Üzgünüm maalesef

Esat bey, elimde tamamlanması gereken
üç, dört kitap var.
Onlar bittikten sonra size yardımcı olabilirim
balonlama konusunda.

thorgal

Kıdemli Üye
Aktif Üye
18 Ocak 2018
510
1,849
İstanbul

Sayın @esattr , Hans serisini tekrar okumaya başlayıp wikipedia sayfasına da bakınca 12 sayılık seri başlamadan 0 numara sayılabilecek kısa bir macerasının olduğunu görüp heyecanlandım o_O:) İsmi ; "La Tour du désespoir" (Umutsuzluk Kulesi)

Volumes​

The series is composed of 12 volumes (not counting the first, the short story La Tour du désespoir).

• 0, La Tour du désespoir, August 1980. Story: André-Paul Duchâteau Art: Grzegorz Rosiński
  • 1, La Dernière Île, ( ), June 1983. Story: André-Paul Duchâteau Art: Grzegorz Rosiński
  • 2, Le Prisonnier de l'éternité, ( ), July 1985. Story: André-Paul Duchâteau Art: Grzegorz Rosiński
  • 3, Les Mutants de Xanaïa, ( ), September 1986. Story: André-Paul Duchâteau Art: Grzegorz Rosiński
  • 4, Les Gladiateurs, ( ), October 1988. Story: André-Paul Duchâteau Art: Grzegorz Rosiński
  • 5, La Loi d'Ardélia, ( ), April 1990. Story: André-Paul Duchâteau Art: Grzegorz Rosiński, Kas
  • 6, La Planète aux sortilèges, ( ), September 1993. Story: André-Paul Duchâteau Art: Kas
  • 7, Les Enfants de l'infini, ( ), April 1994. Story: André-Paul Duchâteau Art: Kas Colors: Graza
  • 8, Le Visage du monstre, ( ), February 1996. Story: André-Paul Duchâteau Art: Kas Colors: Graza
  • 9, La Princesse d'Ultis, ( ), December 1997. Story: André-Paul Duchâteau Art: Kas Colors: Graza
  • 10, Le Péril arc-en-ciel, ( ), October 1998. Story: André-Paul Duchâteau Art: Kas Colors: Graza
  • 11, Le Secret du temps, ( ), November 1999. Story: André-Paul Duchâteau Art: Kas Colors: Graza
  • 12, Le Pays des abysses, ( ), December 2000. Story: André-Paul Duchâteau Art: Kas Colors: Graza