GIRGIR-sayı-23 (01 Haziran 2011)

abboritta

Süper Üye
12 Ara 2020
1,366
14,052
Yasaklamak kimin işi?

hI35TCPm_o.jpg

dedo11

Onursal Üye
8 Nis 2013
2,351
6,948

Sayın murtaza5 ;

Kapaktaki karikatürün başlık yazısı : "Allah'ın bir hikmeti, 2007'den 2011'e kadar seçmen sayısı birdenbire on milyon arrtı."

Vargı : Geçenlerde evinden (evinden dediğime bakmayın aslından kendi belediye başkanı iken belediyenin malını kendi kendine satıp satın alınan ev var ya işte oradan) canlı yayına katılan Melih Gökçek ; "Ben Mansur Yavaş'a hiç seçim kaybetmedim ki... Kazandığı seçimde ben seçime gir(e)memiştim. O da fırsat bu fırsat kazandı. Yani beni yenemedi." ................
.............
Ankara kedileri portesto edip bütün yolları , sokakları insanlara kapattı.
Kimse sokağa çıkamıyor , yollarda taşıtlar hareket edemiyor. Her yer kedi her yer isyan. Bende gazetecilik te var ya ; gittim yaklaştım elebaşı olan bir kediye sordum.
-- Ne oluyor mırnav?
-- Protesto ediyoruz.
-- Melih Gökçek'i protesto ediyoruz. Özellikle de GIRGIR'ı...
-- Bizim OLAĞANÜSTÜ emeğimizi görmezden gelip seçimi ben kazandım diyor diye...
-- Anlamadım?
-- Yahu siz insanlar da amma AHMAK yahu...
-- .......????
-- Yahu anladık nüfus idaresi de çok yardımcı oluyor (seçmen sayısındaki olağan üstülüğü kastediyor galiba)
... ama buna rağmen asıl bizim emeğimiz seçimi kazanmasında inkar edilemez.
-- .......????
-- Hala anlamadın mı ? Ne olmuştu o seçimde oy verme bitmişti.
-- .......????
-- Kim öndeydi? Mansur Yavaş büyük oranda ama arasının kapatılması olanaksız olacak büyük oranda oy almıştı o ana kadar açılan sandıklarda. Herkes arayı kapatmak olanaksız diyordu. Gerçekten de Mansur Yavaş büyük oy oranı ile çoooook öndeydi. Seçim gitmişti... İşte biz o anda TRAFOLARA giriş hareketini başlattık (birkaç kedi savaşçımızı kaybettik ama) tüm Ankara'yı karanlığa gömdük. İnsanlar da bizim gücümüzü görmüş oldu. Işıklar geldiğinde ne oldu?
-- .......????
-- Siz insanlar da amma alıksınız beeeee....
-- .......????
-- Işıklar geldiğinde siz insanlar baktınız ki Melih Gökçek ÖNE GEÇMİŞ!!!!
-- .......????
-- Şimdi anladınız mı biz kedilerin rolünü!!! GIRGIR da çıkmış seçmen nüfusu artmış diye kapak yapıyor. Bizim rolümüzü görmezden geliyor. Hadi , hadi yolumuzdan çekil, yapacak çok işimiz var. Kazandıracağımız çok seçim var.
Döndü gitti kedilerin başına geçti ;
"SEÇİMİ KAZANDIRANDIR KEDİ!!!!!

ROLÜMÜZÜ İNKAR EDEN MELİH ,
ROLÜMÜZÜ GÖRMEYEN GIRGIR ,
HAKKIMIZI
YEDİ!!!!"

Emeğine ve paylaşım isteğine teşekkür ederim...