Genç Kız Kalbi (The Heart of Juliet Jones)-1958 Günlük Şeritler

tuzla

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
3 Şub 2010
869
46,174
ogy981ap78s0onj5g.jpg

CYLO

Yeni Üye
8 Haz 2025
142
1,059
Eskiden mi kadınlar daha güzeldi, daha kadınsıydı (erkeklerde denebilir) yoksa şimdiki zamandakiler mi?

Teşekkürler üstat @tuzla
Eskiden daha güzeldik.Boyasız ayakkabıyla,traşsız,ütüsüz dışarı çıkamazdık.Mümkünse takım elbiselerle sosyal ortamlara giderdik.Hele salon düğünleri balo bilinciyle özel giysilerle kutlanırdı.Şimdilerde salaş giysililerle,pis sakallarla,çamurlu ayakkabılarla amaan ne söylesek boş...
Sevgiler,selamlar üstadım .

Son düzenleme:

balkan

Onursal Üye
27 Şub 2016
5,111
56,618
Eskiden daha güzeldik.Boyasız ayakkabıyla,traşsız,ütüsüz dışarı çıkamazdık.Mümkünse takım elbiselerle sosyal ortamlara giderdik.Hele salon düğünleri balo bilinciyle özel giysilerle kutlanırdı.Şimdilerde salaş giysililerle,pis sakallarla,çamurlu aykkabılarla amaan ne söylesek boş...
Sevgiler,selamalar üstadım .

Çok güzel tanımlamışsınız. Çok teşekkürler.

HACILI

Onursal Üye
14 Kas 2012
2,654
10,247
Eskiden daha güzeldik.Boyasız ayakkabıyla,traşsız,ütüsüz dışarı çıkamazdık.Mümkünse takım elbiselerle sosyal ortamlara giderdik.Hele salon düğünleri balo bilinciyle özel giysilerle kutlanırdı.Şimdilerde salaş giysililerle,pis sakallarla,çamurlu aykkabılarla amaan ne söylesek boş...
Sevgiler,selamlar üstadım .
Orta okula başladığım günden itibaren,
emekli oluncaya kadar takım elbise ve kravatsız ne okula ne de iş yerime gitmedim.
Hatta pikniğe giderken bile...
En son hatırladığım bir bölge toplantısında pazar günü yapılacak toplantı için
bölge müdürü özel olarak bana haber göndermiş,
" Ahmet'e söyleyin yarın spor kıyafetle toplantıya katılacağız, yine takım elbiseyle gelmesin." demişti.
Otele hazırlıksız takım elbise ile gittiğim için hemen çarşıya gidip spor kıyafet almıştım.
Emekli olunca biraz zorlansam da spor kıyafetlere dönüş yaptım.
İlkokulda parça parça , delik deşik burunlu ayakkabılarım vardı Taşlara tekme atmaktan burunları delinirdi.
İlkokul sonrası tüm okul hayatımda boyasız ve kirli ayakkabı ile okula gidişimi hiç kimse görmemiştir.
Hala da çok mecbur kalmadıkça spor ayakkabı giymem.

emekli

Aktif Üye
17 Eki 2015
330
689
bu güzel sitede sizler gibi değerli üstadlar olduğu için biz bütün üyeler gerçekten çok şanslıyız. emeklerinizin karşılığı ödenmez. çok teşekkür ederim. yeni yılınızı kutlarım.