FVZA: Federal Vampir ve Zombi Ajansı (TAMAMLANDI)

SenSei

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
24 Eyl 2009
2,842
30,532
İstanbul
FVZA
Federal Vampir ve Zombi Ajansı

t8T031181664941wjf.jpg

m6k031643021021tYr.jpg

Wvd0316495179017hb.jpg

1. SAYIYI İNDİRMEK İÇİN LÜTFEN
2. SAYIYI İNDİRMEK İÇİN LÜTFEN
3. SAYIYI İNDİRMEK İÇİN LÜTFEN

Son düzenleme:

SenSei

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
24 Eyl 2009
2,842
30,532
İstanbul
Öncelikle sevgili Vito arkadaşımıza çizgi roman kaynağı için teşekkür etmek istiyorum. Ben bu çizgi romanı paylaştığımı sanmıştım. İkinci sayısını paylaşayım derken ilk sayısını bulamadım. Belki de bir güncellemede silinmiştir. İyi okumalar diliyorum....

Enver Yılmaz

Çeviri & Balonlama
11 Ocak 2018
689
6,533
Kocaeli
Nitroflare sitesinden 20 kb ile 120 mb nasıl iner, inmiyor tabi ki de, Sensei Üstada diyoruz alternatif link ver, vermem diyor buna mahkumsunuz diyor, ne diyelim yapacak bir şey yok.

Enver Yılmaz

Çeviri & Balonlama
11 Ocak 2018
689
6,533
Kocaeli
Enver bey sizi takdir ediyorum. Ama valla sıkıldım, billa sıkılcım.

İnanır mısınız valla ben de çok sıkıldım, yıllardır Sensei üstadı takip eden biri olarak, Sensei üstadın bu düşük kilobaytlı indirme siteleri vermesinden sıkıldım, indiremiyorum artık bundan sıkıldım, indirebilen arkadaşlar alternatif link versinler dedim Sensei üstad ayağa kalktı, bırakır giderim siteyi dedi, o zaman sen ver üstadım alternatif link dedim, Hayır vermem diyor, bu nitroflareden 20 kb ile indirmeye mahkumsunuz diyor ama indiremiyorum bu da benim canımı oldukça sıkıyor, şikayet ediyor olmamdan siz de sıkıldıysanız ne diyeyim, verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür dilerim ama siz de anlayın beni indiremiyor olmaktan çok sıkıldım.

ramo78

Süper Üye
11 Eki 2017
531
1,305
İnanır mısınız valla ben de çok sıkıldım, yıllardır Sensei üstadı takip eden biri olarak, Sensei üstadın bu düşük kilobaytlı indirme siteleri vermesinden sıkıldım, indiremiyorum artık bundan sıkıldım, indirebilen arkadaşlar alternatif link versinler dedim Sensei üstad ayağa kalktı, bırakır giderim siteyi dedi, o zaman sen ver üstadım alternatif link dedim, Hayır vermem diyor, bu nitroflareden 20 kb ile indirmeye mahkumsunuz diyor ama indiremiyorum bu da benim canımı oldukça sıkıyor, şikayet ediyor olmamdan siz de sıkıldıysanız ne diyeyim, verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür dilerim ama siz de anlayın beni indiremiyor olmaktan çok sıkıldım.
,
Sıkıldıysan indirmeyeceksin kardeşim.
Bak ben indiriyormuyum.Eğer indiriyor olsam senseinin çeviri ,balonlama ,düzenlemesi gibi yorulacağım evet çok sıkıcı geliyor ama
şöyle bir söz de var;
Beğenmezsen beğenme
Beğenenler var beni,beğenenler var beni diyor koca üstad sensei..
o yüzden indirmiyorum, okumuyorum.Kafam rahat..:cool:

atlas364

Süper Üye
13 Tem 2009
727
1,821
Sensei üstadın paylaşımlarını hemen es geçiyorum. . sıkıntı yok , kafam rahat, sizde öyle yapın görmezden gelin :)

Son düzenleme:

HACILI

Onursal Üye
14 Kas 2012
2,526
9,717
Bu yaşıma kadar korku ve vampir türü filmlerin fragmanını bile izlemedim, izleyemem.
Çizgi romanlarını da öyle...
Sırf merakımı gidermek için indirdim. Bakalım okumak kısmet olacak mı..?
Her şeye rağmen ellerine ve emeklerine sağlık @SenSei üstat.