Font Yardımı

cizgicicocuk

Çeviri & Balonlama
9 Haz 2016
648
7,762
Merhaba

Red Kit Fransızca ve İngilizce balonlamalarında kullanılan fontun (ya da çok benzerinin) Türkçe versiyonunu arıyorum:

jeyn5aogr32712rzg.jpg

Ayrıca aşağıdaki fontun Türkçesini bulamadım elinde olup paylaşabilecek varsa (benzeride olabilir) mutlu olurum:

ve Sevgili @daltas,
Türkçe Font Kataloğunuzda yer alan aşağıdaki fontları paylaşmanız mümkün mü?
Zirkus Regular
Zirkus Compress
Whassis Frantic
Whassis Calm
Wet and Wilde
Whimsy Bold
Whimsy Regular

Teşekkürler...

cizgicicocuk

Çeviri & Balonlama
9 Haz 2016
648
7,762
Aradığım fontların büyük kısmını paylaşan tüm arkadaşlara içten teşekkürler. Ne yazık ki orijinal Red Kit fontuna ulaşmak mümkün olmadı. Bu nedenle, Fransızca, İngilizce ve Türkçe Red Kit çizgi romanlarından aşağıdaki harfleri, rakamları ve noktalama işaretlerini keserek kendi Red Kit Türkçe Fontunu oluşturmaya çalıştım:

ABCÇDEFGĞHIİJKLMNOÖPQRSŞTUÜVWXYZ
1 2 3 5
? ! . '

Eksik olan rakam ve noktalama işaretlerini ise CCWildWords fontundan alarak tamamladım. Bu haliyle font temel kullanım için yeterli görünüyor. Ancak Kerning ve Photoshop'ta satır aralarında sorun var gibi gözüküyor. Bu yüzden kullanılan font büyüklüğüne göre bu değerlerin Photoshop içerisinde elle ayarlanması gerekiyor.

Elbette, fontlar ve font düzenleme yazılımları konusunda deneyimi olan bir üyemiz varsa ve bu çalışmayı daha profesyonel ve kullanışlı bir hale getirebilirse harika olur.

Son düzenleme: