panicinthekitchen
Yeni Üye
- 25 Şub 2025
- 3
- 16
Herkese merhaba, eskikitaplarım.com'da vakit geçiren birileri var mıdır? Güzelim sitenin gidişi sonrasında bunun konuşulmamış olması ihtimaline yönelik yazıyorum.
Bahsettiğiniz site değerli falan değil.Bir değerli eski çizgiroman & kitap sitesi de "Çizgili Kitap" ama üye olmayı bir türlü beceremedim nedense...
Üye olma sayfası açmışlar. Ama formu doldurduğunuzda ne yaparsanız yapın üye olamıyor. Ve siteye giriş yapamıyorsunuz. Kendileri çalıp kendileri oynayan bir site sanırım.Bir değerli eski çizgiroman & kitap sitesi de "Çizgili Kitap" ama üye olmayı bir türlü beceremedim nedense
Ne yazıkki burdan gitme. Azdaha birbirimize düşürecekti bizi.Bahsettiğiniz site değerli falan değil.
Çizgi Diyarı sitesinden övgüyle bahsettiğim için benim üyeliğimi sonlandırmışlardı.
Çizgi roman dostu olmayan kendini geliştirememiş tuhaf bir admin bu nedenle üyeliğimi sonlandırmıştı
Çizgili daha eski ama burdakiler aktif olanlar ordan gelmedir. Adamlar işi ticarete dökünce bu site kurulmuş.ben çizgi diyarını birkaç yıl önce keşfettim.meğer öncesinde çizgili kitap ve eskikitaplarım gibi siteler de varmış.arşiv olarak hangisi daha zengindi acaba.çizgi diyarı daha zengin gibi geldi bana.en azından çizgili kitap sitesine göre arşivi zengin.eskikitaplarımı arşiv açısından bilmiyorum.
Evet aynen o şahıs. Fındıklı fıstıklı kullanıcı adı vardıNe yazıkki burdan gitme. Azdaha birbirimize düşürecekti bizi.