Eskikitaplarım sitesinden birileri var mı?

dedo11

Onursal Üye
8 Nis 2013
2,467
7,336
Ben iki sitede uzun zaman (internetteki zamanın neredeyse tümünü) geçirdiğim iki site vardı biri şu an içinde olduğum site diğeri ise eskikitaplarım.com. du. Orada cizgidiyarı.com için "kardeş sitemiz" diye andım, bu sitede ise eskikipalarım.com'u "kardeş sitemiz" diye andım. Eski yorumlarım bunun kanıtıdır.

eskikitaplarım.com 'u kaybettiğim için üzüntüm sonsuzdur. Çünkü o site de sadece kitap indirdiğim bir yer değildi. Birçok dostumu da yitirmiş oldum.

Üzüntüm sonsuzdur. Ama demesem olmayacak. Bu yaşımda ne yazık ki hem kişisel hem de toplumsal o kadar çok şeyi (malesef) kaybettik ki ne diyeyim...

Vefa sadece bir semt adı değil...

İyilikler , güzellikler yoldaşınız olsun....

serdary67

Onursal Üye
18 Eki 2009
8,854
26,899
ordu-turkey
Maalesef sitenin esas kapanma sebebi telif hakkı sorumluydu.200 civarı yayınevi birden siteye çökünce siteyi kapatmak zorunda kaldılar.O yayınevlerine gel internette birlikte site açın ordan e kitap satın daha ucuza millet alsın desen hemen isyan sesleri çıkar.Üzüm yemek değil bağcıyı okşamak dertleri.

hozkoca

Aktif Üye
29 Nis 2009
386
886
Bir değerli eski çizgiroman & kitap sitesi de "Çizgili Kitap" ama üye olmayı bir türlü beceremedim nedense...

İskenderunlu

Onursal Üye
29 Tem 2012
5,783
14,860
iskenderun-Hatay
Bir değerli eski çizgiroman & kitap sitesi de "Çizgili Kitap" ama üye olmayı bir türlü beceremedim nedense...
Bahsettiğiniz site değerli falan değil.
Çizgi Diyarı sitesinden övgüyle bahsettiğim için benim üyeliğimi sonlandırmışlardı.
Çizgi roman dostu olmayan kendini geliştirememiş tuhaf bir admin bu nedenle üyeliğimi sonlandırmıştı

tencere1870

Yeni Üye
21 Kas 2019
1
0
ben çizgi diyarını birkaç yıl önce keşfettim.meğer öncesinde çizgili kitap ve eskikitaplarım gibi siteler de varmış.arşiv olarak hangisi daha zengindi acaba.çizgi diyarı daha zengin gibi geldi bana.en azından çizgili kitap sitesine göre arşivi zengin.eskikitaplarımı arşiv açısından bilmiyorum.

cesoaxl

Aktif Üye
22 Şub 2021
195
889
Bir değerli eski çizgiroman & kitap sitesi de "Çizgili Kitap" ama üye olmayı bir türlü beceremedim nedense
Üye olma sayfası açmışlar. Ama formu doldurduğunuzda ne yaparsanız yapın üye olamıyor. Ve siteye giriş yapamıyorsunuz. Kendileri çalıp kendileri oynayan bir site sanırım.