ELFLER - 29. Kitap (Elfes 29 Lea'saa Kızıl Elf)

uzung

Yönetici
14 Ağu 2009
3,461
30,167
İstanbul

Bu sayıyı okurken, Lea’Saa’nın yalnızca fiziksel bir yolculuğuna değil, aynı zamanda kimlik, sadakat, korku ve kader arasında sıkışmış içsel mücadelesine de tanıklık ediyoruz. Ogon topraklarının yabancı ve tehditkâr atmosferi içinde ilerleyen hikâye, her sayfada yeni bir tehlike, yeni bir halk, yeni bir inanç ve yeni bir sınavla genişliyor. Turuk’un kaba kuvvetle zekâ arasında gidip gelen karmaşık karakteri, Irinild’in sivri dili ve beklenmedik cesareti, Lea’Saa’nın ise geçmişiyle geleceği arasında verdiği mücadele bu macerayı sıradan bir kaçış hikâyesinin çok ötesine taşıyor.

Bu bölümde karşımıza çıkan Akalalar, Ana kabilesi, gizemli ritüeller, sahte tanrılıklar, ölümcül düellolar ve Ogon’un acımasız kuralları, evrenin ne kadar zengin ve katmanlı olduğunu bir kez daha gösteriyor. Özellikle Lea’Saa’nın savaş alanında yalnız rakibiyle değil, kendi hakikatiyle de yüzleşmek zorunda kalması, hikâyeye güçlü bir duygusal derinlik kazandırıyor. Sayının finali ise maskelerin düşmesiyle yalnızca bir çatışmanın değil, daha büyük bir kaderin kapısını aralıyor.

Fakat asıl soru şimdi başlıyor: Lea’Saa’nın gerçek kimliğinin ortaya çıkması Ogon halklarını nasıl etkileyecek? Turuk’un yeni rolü ne kadar sürecek? Kızıl elflerin izleri gerçekten bir efsaneden mi ibaret, yoksa çok daha büyük bir gerçeğe mi çıkacak? Ve en önemlisi, bu yolculuk Lea’Saa’yı aradığı cevaba mı götürecek, yoksa geri dönüşü olmayan daha karanlık bir yola mı sürükleyecek?

Devamında, yalnızca yolculuk büyümeyecek; sırlar da derinleşecek. Ve görünen o ki, asıl fırtına daha yeni başlıyor.

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
25,013
149,794
Eline sağlık Güngör hocam.
Seri sayende ilerliyor, keyifle okumaya devam.
Emeklerin için teşekkür ederim.

uzung

Yönetici
14 Ağu 2009
3,461
30,167
İstanbul
28. sayı var tabi ki. Dalgınlıkla 29. sayıya başlamışım. Fark ettikten sonra nasılsa her sayı bağımsız macera,
bundan sonra onu yaparım diye düşündüm. Ancak 29'un son sayfasından anlaşılacağı üzere
hikaye 34. sayıyla devam ediyor. Yanı bundan sonra 34'ü yapıp hikayeyi bitirdikten
sonra kısmetse 28'den devam ederim.
Okurken göreceksiniz her sayfadaki konuşma balon sayısı ortalama 20 balon.
Dolayısıyla çeviri ve özellikle balonlama yorucu ve uzun sürüyor.

savok

Admin
30 Eki 2009
20,076
88,813
Kasımpaşa
28. sayı var tabi ki. Dalgınlıkla 29. sayıya başlamışım. Fark ettikten sonra nasılsa her sayı bağımsız macera,
bundan sonra onu yaparım diye düşündüm. Ancak 29'un son sayfasından anlaşılacağı üzere
hikaye 34. sayıyla devam ediyor. Yanı bundan sonra 34'ü yapıp hikayeyi bitirdikten
sonra kısmetse 28'den devam ederim.
Okurken göreceksiniz her sayfadaki konuşma balon sayısı ortalama 20 balon.
Dolayısıyla çeviri ve özellikle balonlama yorucu ve uzun sürüyorSanki
Sanki bu biraz bizim oraların işi olmuş, yani tam laz işi...
Bence 34'den başlasan da olurdu.. :p ;)

Teşekkürler dostum.
Hakket ne kadar da gevezeymiş bu kızıl elflar.

wolverine

Yeni Üye
27 Mar 2009
124
471
Tam uyuyacaktım ve sadece bir foruma bakayım dedim pc yi kapadan önce, bir de ne göreyim Elflerin yeni sayısı. artık okumadan yorgun da olsam uyuyamam. Çok teşekkür ederim.