Ekhö - Üçüncü Kitap - Türkçe

odenat

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
4 Eki 2012
1,269
17,408
Sevgili dostlar,

Kasım ayında yayınlanan Ekhö dizisinin 3. kitabı Türkçe olarak sizlerle.

Kahramanlarımız bu sefer Hollywood'dalar ve Marilyn Monroe'dan Elizabeth Taylor'a nice ünlülerle yolları kesişiyor. Hatta Hogwarts'a uğrayıp, Jurassic Park'a bile düşüyorlar. Özellikle Marilyn Monroe çizimlerine ben bayıldım. Ayrıca Elizabeth Taylor'ın (Liz Taylor), Biz Sailor ismiyle önemli bir rolde buluduğunu da söylemeliyim. Zaten hikayemiz de Kleopatra filminin çekimi esnasında başlıyor.

Şu ana kadar yayınlanan tüm kitaplara aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz;

Birinci kitap:

İkinci kitap:

Üçüncü kitap:

Couv_227226.jpg

Hellblazer

Onursal Üye
31 Mar 2012
775
1,789
Oo bekliyordum geldi. Çok güzel bir çizgi roman serisi , çizimlerine bayılıyorum. Teşekkür ederim. Kaç sayı sürecek acaba ?

Beymelikli18

Onursal Üye
26 Eyl 2014
19,843
56,927
Kendi Koltuğunda
Sevgili kardeşim odenat bizleri nasıl memnun edip sevindiriyorsun inan emeklerin katkıların çok fazla emeklerin ödenmez hem çevir hem balonla düzenle upload et çok zahmetli işler nekadar teşekkür etsek azdır emeklerine sağlık kardeşim

Son düzenleme:

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,548
29,472
İzmir
Serinin hikayesi çok başarılı değil.
Bir çok yeri klişe geldi.
Lakin çizimlerini çok beğendim.
Karikatürize karakterler ve ayrıntılı çizilmiş arka planları ile hikayeyi unutturabiliyor.
Sırf resimlerine bakmak için bile indirilir.
Teşekkürler.

cngz1

Aktif Üye
3 Ara 2011
0
9,587
İstanbul
Merakla beklediğimdi Ekho çok kaliteli tatlı çizgileri var. Sevgili Odenat sayende okumadığım nice güzel kitapları çevirerek okumamızı sağlıyorsun Çok teşekkür ederim dostum ellerine sağlık

Atamahmut

Yeni Üye
6 Ara 2014
57
83
Konu güzel, çizim ve arka planlar harika, tarama süper, çeviri ve balonlama muhteşem. Emeğinize yüreğinize sağlık. Devamını sabırsızlıkla bekliyoruz

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,368
39,652
İstanbul
Sevgili odenat'ın çalışmaları benim için tam bir terapi oluyor. Koşuşturmacadan ve bitmeyen işlerden fırsat bulduğumda okuduğum odenat kitaplarından büyük keyif alıyorum.

Teşekkürler, sevgili odenat.