Ejderkanı - Birinci Kitap - Türkçe

odenat

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
4 Eki 2012
1,269
17,408
Merhaba arkadaşlar,

Yeni korsan serimiz başlıyor. Kaptan Hannibal Meriadec ve arkadaşlarının yepyeni maceralarını Ejderkanı serisinde okuyabileceksiniz.

Daha önce Odin'in Gözyaşları serisini çevirmiştim ve bu seride de Hannibal Meriadec'in maceraları mevcuttu. "Le sang de Dragon" Ejderkanı serisi ise ana seri ve şu ana kadar 10 kitap yayınlandı. Hatırlarsanız, Odin'in Gözyaşları'nda kaptanımız karısını ölümden kurtarmaya çalışıyordu. Bu seride ise annesini ölüme mahkum edenlerden intikam almaya çalışıyor.

İlk kitabın naif çizimleri ve konusu sizi yanıltmasın. Seri ilerledikçe giderek daha kanlı ve karanlık bir hal alıyor. Bir korsan serisinde bunca kara büyü, şeytanlar, zombiler vs olması fantastik kitapları sevenleri de memnun edecektir.

Daha önce çevirdiğim seri; http://www.cizgidiyari.com/forum/odenat/76985-hannibal-meriadec-ve-odinin-gozyaslari-turkce.html

Yeni serimiz;

sangdudragon01.jpg

dıgılmıgıl

Kıdemli Üye
2 Mar 2016
194
617
Hemen bir "odenat" klasörü oluşturup Hannibal serisinden başlayarak "Ejderkanı"na kadar indirip okumaya başlamalı.
Ellerinize sağlık,okumadan durulamayacak kadar güzel bir seri yorumunuzdan anladığım.Çok teşekkür ederim tüm güzel emekleriniz için.

ALIENRIPLEY

Süper Üye
29 Ocak 2016
1,366
2,512
Çok değerli bir seri daha başlıyor... Çok teşekkürler sevgili ODENAT...Her şey için sağol..

Adem

Çeviri & Balonlama
24 Kas 2011
284
2,163
İstanbul
Sevgili Odenat, Le sang du Dragon'un orjinallerini siliyorum ona göre, haberiniz olsun :)
Elleriniz, gözleriniz dert görmesin üstadım, teşekkürler.

harp55

Çeviri & Balonlama
27 Eki 2009
1,840
6,643
İLk seri gibi güzel olduğu kanatindeyim ama işçiliğin ve emeğim kalitesine eminim...
teşekkürler...

kartal

Onursal Üye
17 Şub 2011
4,327
4,714
Sevgili Odenat kardeşim her paylaşımın bir olay.Harikalar okuyorum sayende.Çok çok teşekkürler ederim.

Son düzenleme:

serdary67

Onursal Üye
18 Eki 2009
8,725
26,327
ordu-turkey
Bu seri korsan serileri içinde en meşhuru ve birçok dilde yayınlanan en kapsamlı seridir.Sayın odenat amman bunu tamamla üstadım.Yayınevleri el atmadan yoksa bu harika seri yarım kalırsa üzülürüm.Frankofonda seçimlerin tek kelime harika çok sağol.

odenat

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
4 Eki 2012
1,269
17,408
Sevgili Odenat, Le sang du Dragon'un orjinallerini siliyorum ona göre, haberiniz olsun :)
Elleriniz, gözleriniz dert görmesin üstadım, teşekkürler.

Elimde sadece son çıkan 10. kitap eksik. Bu sizde mevcutsa paylaşabilir misiniz?

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,548
29,474
İzmir
Karaip Korsanları'nı seyrettiğimden beri içinde büyülü ögelerin geçtiği korsan hikayelerini seviyorum. Kaptan Hannibal'ı da severek okuyorum. Odin'in Göz Yaşları hikayesi de sanırım bitmemişti. (Yoksa bitti de ben mi bir sayı kaçırdım?) Hannibal'ın bu serisini de keyifle okuyacağım. Teşekkürler.

Vito

Çeviri & Balonlama
1 Kas 2015
422
5,318
Dünya
Son iki kitabı daha fazla bekleyemedim ve okumaya başladım sonunda.
Her bölüm ayrı maceralar şeklinde ilerleyen serilerden ziyade bu şekilde birbirini takip eden kurguları, gittikçe karmaşıklaşan hikayeleri daha çok seviyorum.
Çok teşekkürler sevgili Odenat.

rqD4qv.jpg

Doğru söze ne denir. :D