Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Savok'un isteği üzerine Dylan Dog Color Fest adlı 4 hikayeyi barındıran albümün ilk macerası Diğer hikayelerde çevrildikçe hepsini tek bir başlıkta toplarız.İyi eğlenceler!
Sevgili Ravage yaptığın gerçekten inanılmaz emek gerektiren bir iş.Ülkemizde bu maceraların yayınlanması belki de hiç mümkün olmayacak İtalya'da Dylan maceraları almış başını giderken maalesef ülkemizde çok geriden geliyor ve düzgün bir yayın periyodu tutturulamadı.Bir Dylan hayranı olarak en içten teşekkürlerimi kabul etmen dileğiyle.(İngilizce çevirilerini biliyorduk ama yahu İtalyanca'da mı biliyorsun?)
Bugün dileklerin kabul olduğu bir günmüş, bilemedim.
Bu kadar güzel bir kitabı
bu kadar çabuk okuyacağıma inanamadım.
İnanılmazların olduğu,
inanılmaz bir forum bu.
Bu büyük emeğe ve özveriye
teşekkür ederim.
Benim için büyük bir iltifat oldu.
Sağolunuz. Varolunuz.
Saygılarımla.
İtalyanca'dan çeviri işte bu harika, sevgili Mehmet Ali'nin dediği gibi belki de hiç okuma şansı bulamayacağımız bir kitap çevrilerek bize kazandırılmış, büyük emeğin için çok teşekkürler dostum.
ilgilendiğin için saol. Click here to start download.. bu yazıya tıklıyorum bi kaç saniye sonra gene aynı yazıyı veriyo sebebi hakkında bi fikriniz var mı
Kitap, Hozcomics tarafından yayınlandığı için link kaldırılmıştır. İki yıllık süre dolduktan sonra kullanıma açılacaktır. Anlayışınız için teşekkürler.