Dragonero Magazine 2017 TR Macera

Alladierre

Yeni Üye
22 Mar 2019
15
421
i6j1cht.jpg

Dragonero Magazine 2017 TR Macera

Dragonero evrenine sıfırdan başlamak isteyenler için;
Dragonero - Başlangıç
Dragonero Magazine önceki sayıları için;
Dragonero Magazine 2015 TR Macera
Dragonero Magazine 2016 TR Macera

cagan73

Onursal Üye
17 Kas 2013
574
10,427
Hiç kimse bir eleştiri de bulunmamış affınıza sığınarak ben bir şeyler yazmak istedim. (Genel yanılgının aksine eleştiri, sadece kusur bulmak değildir) Bir süredir kurgu dışı eserler okumamakla beraber anladığım kadarıyla burada çeviriye yeni başlamanız sebebiyle yine de bir göz atmak istedim;
Senaryo ve çizere tamamen yabancı olduğum için bu konuda bir şeyler söylemem çok yersiz olacaktır fakat balonlama çalışmanızın son derece kaliteli olduğu daha ilk bakışta kendini belli ediyor. Ücretli satılan pek çok çizgi romandan çok daha fazla göze hitap etmişsiniz.
Ayrıca hikaye son derece akıcı ilerliyor ki bu da çeviriye ileri derece de hakim olduğunuz izlenimi veriyor.
Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum

Alladierre

Yeni Üye
22 Mar 2019
15
421
Elinize sağlık, çok teşekkürler.
Rica ederim, iyi okumalar.
Hiç kimse bir eleştiri de bulunmamış affınıza sığınarak ben bir şeyler yazmak istedim. (Genel yanılgının aksine eleştiri, sadece kusur bulmak değildir) Bir süredir kurgu dışı eserler okumamakla beraber anladığım kadarıyla burada çeviriye yeni başlamanız sebebiyle yine de bir göz atmak istedim;
Senaryo ve çizere tamamen yabancı olduğum için bu konuda bir şeyler söylemem çok yersiz olacaktır fakat balonlama çalışmanızın son derece kaliteli olduğu daha ilk bakışta kendini belli ediyor. Ücretli satılan pek çok çizgi romandan çok daha fazla göze hitap etmişsiniz.
Ayrıca hikaye son derece akıcı ilerliyor ki bu da çeviriye ileri derece de hakim olduğunuz izlenimi veriyor.
Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum
Şimdiye kadar ki en detaylı yorum sizden geldi bu açıdan teşekkür ederim. Değerlendirmenizin olumlu olması da ayrıca mutluluk verici. İyi okumalar diliyorum.
Çizer kalitesi çok iyi, çeviri ve balonlama çok iyi, yazı büyüklüğü ideal, teşekkürler.
Olumlu değerlendirmeniz için teşekkür ederim, iyi okumalar dilerim.