Dr. Morgue TR YZ 01 - TR YZ 03

certem

Kıdemli Üye
22 Ağu 2011
556
5,148
Merhabalar,
Nathan Never serisini cok didiklemeden,
CT programina asina olmak icin baska CR'lerle ugrasayim dedim.
Formati Bonelli ile ayni olan (96 sayfa SB), Italyan Star Comics'in yayinladigi, mini seri Dr Morgue'un ilk sayisini paylasmak istiyorum.
Bu CT cevirisinde metinlerin ortalamasi ile ugrasmadim, ciktilar programin ciktilaridir.
CT sadece 2 sayfayi tercume etmedi (sanirim Deepseek API baglansinin gidip gelmesinden kaynakli), onlari yeniden tercume ettirdim.
Ic kapak ve son iki sayfayi orjinal biraktim. Ana sayfasini paintbrush'la duzenledim, yine cok hosuma gitmedi ama hic yoktan iyidir:)
95 sayfa yaklasik 95 dakikada islem gordu. 74000 civari (input output toplam) Token harcadi.
Dosya boyutu degismedi.
Umarim begenirsiniz.
Selamlar,

spxfx3p.jpg

Son düzenleme:

altay1944

Onursal Üye
30 May 2009
3,256
5,495
star comicsler bir ara görüş alanımda idi ama nedense şunu farkettim hiçbiri uzun soluklu olmamış.cornelio.faktor v.hammer.khor.nemrod.pinkerton.radairk.rourke...Bazı çizerleri daha sonra bonelli için çalıştı.teşekkürler ...

zeynelabi

Kıdemli Üye
11 Eki 2009
1,441
5,034
Antakya
Değişik bir çizgi roman. 20, 25 sayfa okudum.Melankoli elle tutulacak düzeyde. Hoşuma gitti. Taşmalar çok az. Fontlar gayet iyi. Metinler ufak tefek hatalar dışında anlaşılabilir düzeyde. Emeğiniz ve paylaşımınız için teşekkür ederim.

firat0j

Yeni Üye
29 Haz 2012
113
274
Merhabalar,
Nathan Never serisini cok didiklemeden,
CT programina asina olmak icin baska CR'lerle ugrasayim dedim.
Formati Bonelli ile ayni olan (96 sayfa SB), Italyan Star Comics'in yayinladigi, mini seri Dr Morgue'un ilk sayisini paylasmak istiyorum.
Bu CT cevirisinde metinlerin ortalamasi ile ugrasmadim, ciktilar programin ciktilaridir.
CT sadece 2 sayfayi tercume etmedi (sanirim Deepseek API baglansinin gidip gelmesinden kaynakli), onlari yeniden tercume ettirdim.
Ic kapak ve son iki sayfayi orjinal biraktim. Ana sayfasini paintbrush'la duzenledim, yine cok hosuma gitmedi ama hic yoktan iyidir:)
95 sayfa yaklasik 95 dakikada islem gordu. 74000 civari (input output toplam) Token harcadi.
Dosya boyutu degismedi.
Umarim begenirsiniz.
Selamlar,

spxfx3p.jpg
Ellerinize sağlık.

certem

Kıdemli Üye
22 Ağu 2011
556
5,148

n4mapzp.jpg

Dr Morgue'un 2. sayisini paylasiyorum.
Ilk sayidaki bazi metinlerin balonlardan tasmasi icime sinmedigi icin, bu sayida biraz duzeltmeye calistim. .Ama hem cok zaman aliyor, hem de 13.5 inch ekranda gercekten iskenceye donusebiliyor.
Sanirim tesis yoklugundan dolayi kalan 4 sayi ve 1 adet ozel sayiyi CT'nin urettigi haliyle paylasacagim.
Balonlarin yuvarlak degil de dikdortgen oldugu CR'lerde bu sorun neredeyse minimumda kalir diye dusunuyorum..
Iyi okumalar.

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
5,715
17,305

n4mapzp.jpg

Dr Morgue'un 2. sayisini paylasiyorum.
Ilk sayidaki bazi metinlerin balonlardan tasmasi icime sinmedigi icin, bu sayida biraz duzeltmeye calistim. .Ama hem cok zaman aliyor, hem de 13.5 inch ekranda gercekten iskenceye donusebiliyor.
Sanirim tesis yoklugundan dolayi kalan 4 sayi ve 1 adet ozel sayiyi CT'nin urettigi haliyle paylasacagim.
Balonlarin yuvarlak degil de dikdortgen oldugu CR'lerde bu sorun neredeyse minimumda kalir diye dusunuyorum..
Iyi okumalar.
Teşekkürler üstadım. Eline yüreğine sağlık. Sevgi ve Saygılarımla.