- 16 May 2009
- 4,060
- 88,690
Harika gidiyorsunuz üstadım yazı fontlarıda güzel,biraz koyulaştıra bilirmisiniz.?
3. ve 4. sayıları da bir miktar daha düzeltmek istiyordum ama dün akşam üstü kaldığım yerde projeyi save etmeme rağmen bugün açtığımda yine bulamadım save edilmiş projeyi. Belki yeterince beklemeden kapatmışımdır programı, dün akşam biraz aceleyle çıkmam gerekiyordu diye düşünüyorum şimdi... Bir de sevgili @certem 'in yaşadığı gibi baktım çıktılarda farklı bir font kullanmış program... Neyse, 3. ve 4. sayıları bu şekilde okuyabiliriz şimdilik...
![]()
![]()
iyi okumalar
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günaydınn...İndirme linki çalışmıyor.Size zahmet bakarmısınız.
![]()
![]()
![]()
![]()
Bu sayıda hayali bir Afrika ülkesindeki
etnik grupların, büyük sermaye ve
ülkenin hırslı grupları tarafından
nasıl kullanıldığını ve büyük katliamlara
yol açtığının hikayesini okuyoruz.
Not: Kitapta şiirden bir uyarlama vardı,
ben direkt yazarın başka bir şiirinden dizeleri
aktardım, konuya tam uyduğunu düşünerek ama
aslında o da kesin değil, o da bir uyarlama belki!
-alın başka bir çeviri tartışma konusu-
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
Ben bu seriyi beğendim bakalım sonu nasıl olacak
![]()
![]()
Önsöz ve giriş sayfalarının çevirisini ve düzenlemesini diğer
bilgisayarda yapmıştım, o sayfaları pazartesi eklerim buraya....
Olur ya, okumak isteyenler vardır diye hemen yükledim hikayeyi...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Kardeşlik
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şimdi baktım, evet, sanırım geçici bir sorun var sistemde, geçer umarımbu son sayıyı, Demian 14'ü indiremedim... 'Temporarily Offline' diyor... bir ara düzelir umarım...
Üstad öncelikle teşekkür etmek istedim hırvat baskıyı bulduğunuz sitenin adresini paylaşır mısınız rica etsem ?Bu arada bende indiremedim.
![]()
![]()
![]()
Bu sayıyı hazırlarken taramanın bir yerde çok kötü olduğunu görünce, başka bir tarama aradım ve Hırvat baskısı bir seri buldum.
Çok güzel bir edisyonla iki sayı bir arada sert kapaklı, koleksiyonluk bir seri hazırlamışlar. Bilindiği gibi eski Yugoslavya ülkelerinde
çizgi roman hala seviliyor ve özenli baskılar, buna benzer çok yapılıyor. Ben de Belgrad seyahatinde buna benzer çok örnek görmüştüm.
![]()
![]()
![]()
![]()
İtalyan baskıdan çok daha iyi bir edisyon gerçekten... Bu sayımızdaki düzenlemede kitabın yarısını ve kapakları bu edisyondan aldım.
Sanırım "stripteka" gibi bir ismi var sitenin, emin değilim ama ben libgen&Anna's archive sitesinden indirdim tüm seriyi.Üstad öncelikle teşekkür etmek istedim hırvat baskıyı bulduğunuz sitenin adresini paylaşır mısınız rica etsem ?Bu arada bende indiremedim.
Set harika görünüyor; sırt kapak grafiği müthiş. Değerli paylaşımın için çok teşekkür ederim dostum, ellerine sağlık.
![]()
![]()
![]()
Bu sayıyı hazırlarken taramanın bir yerde çok kötü olduğunu görünce, başka bir tarama aradım ve Hırvat baskısı bir seri buldum.
Çok güzel bir edisyonla iki sayı bir arada sert kapaklı, koleksiyonluk bir seri hazırlamışlar. Bilindiği gibi eski Yugoslavya ülkelerinde
çizgi roman hala seviliyor ve özenli baskılar, buna benzer çok yapılıyor. Ben de Belgrad seyahatinde buna benzer çok örnek görmüştüm.
![]()
![]()
![]()
![]()
İtalyan baskıdan çok daha iyi bir edisyon gerçekten... Bu sayımızdaki düzenlemede kitabın yarısını ve kapakları bu edisyondan aldım.