Demian - 01 Anılar ve İntikam

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,731
86,492
hiçbiryerde :)
001-a-d-n.jpg
005-a-d-n.png

Sonunda bir kitabı bitirebildim. Defalarca deneme, defalarca kopya alma, bilgisayarı açık bırakma
(programda projeyi saklama tuşu olmasına rağmen eski kafa düşünme biçimi :)) sonrasında sevgili
komutanımızın önerdiği bir serinin ilk kitabını hazırladım. Klasik bir suç/polisiye (noir) dizisi bu, toplam
on sekiz sayı sürüyor. Bu sayıyı ve ikincisini yarı otomatik :) yaptıktan (tüm balonları kontrol ederek
düzeltme şeklinde) sonra, kalanını tam veya tama yakın otomatik tamamlamayı planlıyorum.

İyi okumalar

Alternatif link:

Son düzenleme:

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,487
9,195
Doğrusu hem daha önce dikkatimi çekmemiş olan bir çizgi romanı okuma imkanına kavuşmak, hem de gecenin bir vaktinde, diyarımızdaki çeviri çalışmalarında Sn. @yeryüzü imzasını görmek büyük sevinç kaynağı oldu. Bir taraftan, son günlerde çeviri yapılan farklı çizgi romanları keyifle okurken, diğer taraftan '' keşke daha önce çeviri yapan ama son aylarda bu tür çalışmalarına rastlayamadığımız dostları da yeniden aramızda görsek '' diye düşünmeden edemiyorum !

Teşekkürler Sn. @yeryüzü . Bu kitabın devam ciltleri dışında da, vaktiniz müsait oldukça, çeviri çalışmalarınızı görmek ve tabii okumak dileğimdir.