Das verlorene Land .1.cilt :kayıp ülke /Rosinski & Dufaux'

altay1944

Onursal Üye
30 May 2009
3,355
7,389
Rosinski & Dufaux'un ilk serisinin eksiksiz baskısı:

Grzegorz Rosinski, "Thorgal"ın çizeri olarak çizgi roman tarihinde ölümsüzleşti. Ancak bu devasa destan, onun tek fantastik başyapıtı değildi. "Kayıp Topraklar" ile de alanının en büyük görsel sanatçılarından biri olduğunu kanıtladı. Büyücülük, savaş ve entrikalarla sarsılan Eruin Dules ülkesi hakkındaki dört ciltlik öykünün ilk cildi 1993'te yayınlandı. Splitter tarafından yayınlanan ikinci seri, "Kayıp Toprakların Şövalyeleri" (maalesef çok erken yaşta vefat eden Philippe Delaby tarafından resimlendirilmiştir), yüksek kaliteyi mükemmel bir şekilde sürdürdü.
Sioban, krallığı olmayan bir prensestir. Ancak tek hayali yeniden fetih ve düşmanlarından intikam alma düşüncesiyle kanı kaynar. Orta Çağ'ın (650-1066) büyüsü ve gizemiyle yoğrulmuş olan Sioban, hem titiz ve özenli çizimleri hem de olay örgüsü açısından bu ultra klasik çizgi romanda istisnai bir kadın olarak öne çıkıyor.Çeviri Almanca baskı baz alınmıştır Fransızca baskıda bölüm adı Kayıp mağriplilerin ağıdı olarak geçmektedir .4 bölümlük serini ilk kitabıdır.

thorgal

Kıdemli Üye
18 Ocak 2018
714
2,714
İstanbul
Farklı dilde olunca tüm aramalarıma karşın bulamadım.var olduğuna göre diğer üç sayıyı paylaşmama gerek kalmadı .seriyi sonlandırıyorum.Bir başka seriye yoğunlaşayım.
Bu dört kitap başlığı var ama içeriklerinden indirme linkleri silinmişler yani kimse tekrar indiremez... Tek tek tek baktım... İsteyen de kontrol edebilir.
@altay1944 üstadım siz devam edin lütfen, harika bir iş yapıyorsunuz.
Merakla çalışmalarınızı görmeyi bekliyoruz.

Son düzenleme:

certem

Kıdemli Üye
22 Ağu 2011
799
8,609
Sn Altayli1944 paylasim icin tesekkur ediyorum.
Orjinal adi Complainte des Landes perdues (Kayip Topraklarin Agiti) toplam 15 album ve 4 alt hikayeden olusuyor.
Kitaplarin sirali listesi asagidadir.

Complainte des Landes perdues:

1. Sioban
2. Sioban 2 - Blackmore
3. Sioban 3 - Dame Gerfaut
4. Sioban 4 - Kyle of Klanach
5. Les Chevaliers du Pardon 1 - Moriganes
6. Les Chevaliers du Pardon 2- Le Guinea Lord
7. Les Chevaliers du Pardon 3 - La Fée Sanctus
8. Les Chevaliers du Pardon 4 - Sill Valt
9. Les Sorcières 1 - Tête noire
10. Les Sorcières 2 - Inferno