Daredevil-Reborn/Yeniden Doğuş#3

Edgard

Yeni Üye
26 Tem 2012
16
105
Ankara


Konusu:Gözleri kör olan Matt Murdock bir avukattır. Ancak geri kalan tüm hisleri inanılmaz derecede ileridir. Sokaklarda adaleti sağlayan ve koruyan "Daredevil" olarak tanınır.

Daredevil olarak bir hata yaptı ve kostümünü bıraktı. Süper kahramanlığa arkasını dönüp şehirden kaçtı, kendinden kaçtı!

New Mexico'da ıssız bir kasabaya doğru yola çıktı. Orada kör bir çocukla arkadaş oldu. Ancak belanın peşini bırakmadığını görünce kahramanımız Daredevil yine birini öldürmeden şehirden kaçmaya çalışıyor. "Daredevil:The Devil's Hand" serisinin devamı niteliğindedir. Ancak okunmazsa bir şey kaybedilmez.(Eğlenceden başka)

Çizgi Roman İçerisinden Bir Görüntü:



İndirme Linki:
2.Bölüm için:
1.Bölüm için:

Serinin 3. sayısı huzurlarınızda.Devamı gelecektir.
 

savok

Admin
30 Eki 2009
19,995
83,764
Kasımpaşa
Emeğe saygı duymak gerek,
tamam yaşlıyız,
taytlı kahramanlar bizi bozar ama
kızılmaske de taytlıydı,
unutmamak gerek
Ben ilgi ve beğeni ile izliyorum..
Saygı ve sevgilerimle..
 

Edgard

Yeni Üye
26 Tem 2012
16
105
Ankara
Teşekkürler yorumlarınız için.Eski kült kahramanlardan da bi şeyler çevirmeyi düşünüyoruz.Gerekli tecrübeye ulaştığımız zaman şüpheniz olmasın. :)
 

abdullah

Çeviri & Balonlama
17 Nis 2011
1,372
3,550
Midgard
Düzce gezim bitene kadar şu projelerinizin bitmesini o kadar çok istiyorumki Ankara'ya gittiğim gibi okuyabiliyim :) Emeğinize sağlık :)
 

zinzi

Süper Üye
19 Nis 2011
770
416
Yeditepe İstanbul
Teknik olarak bir hata var ama çözemiyorum...Geçen sayı 23. sayfa hata veriyordu....Bu sefer de kapak hata veriyor...Ama cbr'den çıkarınca bir hata yok...Sadece benim başıma gelen bir durum olduğunu zannetmiyorum çünkü diğer dosyalarda bir sorun yok...Sadece Daredevillerde olan bir sorun...



Bende 3.sayıda sorun yaşadım. "Karşıdan Yüklemeler" isimli klasörü açmak istediğimde Windows hata veriyor ve klasörü kapatıyordu. Dosyaları tek tek kontrol edip hangi yüklemede sorun olduğunu buldum.

DD reborn'un 3. sayısında neden olduğunu bulamadığım bir sıkıntı var. Bu dosyayı harici diske kopyalağımdada aynı sorun ortaya çıkıyor.

Şu durumda dosyayı pc'den silmek zorunda kaldım.
 

prestij

banned
4 Eyl 2010
45
138
3. sayı seçili hale geldiğinde windows çalışmayı durdurdu mesajı ile karşılaşıyorum... Ve dosyayı silemiyorumda... Yardımcı olacak birileri varsa sevinirim...
 

nomad01

Yeni Üye
23 Ağu 2011
23
39
3. sayı seçili hale geldiğinde windows çalışmayı durdurdu mesajı ile karşılaşıyorum... Ve dosyayı silemiyorumda... Yardımcı olacak birileri varsa sevinirim...
1.Programlardan Winrar'ı aç.Winrar'la dosyayı bul.
2. Winrar'la içindeki ilk ve son resmi sil (çünkü bunlar jpg değil, png uzantılı. Hatayıda bu yüzden veriyor olmalı.)
3.Yanlışlıkla aynı cbz uzantılı dosyadan bir tane daha koymuşlar. Onu da sil.
4. Bunları doğru şekilde yaparsan sorunsuz şekilde benim gibi açabilirsin.
 
Üst