Dampyr Color n.01 Korku Kütüphanesi (Temmuz 2021)

bakunin

Admin
12 Mar 2009
6,621
80,511
NeverLand

"Kayıp Adımlar Tiyatrosu’nun Kütüphanesi arasında, yalnızca düşlenmiş ama asla yazıya dökülmemiş büyük fantastik
yazarların eserlerinden oluşan özel bir bölüm de dahil olmak üzere pek çok sırrı barındırır. Ambrose Bierce, kendisinin
Amerikan İç Savaşı sırasında başrolde olduğu, hiç yayımlanmamış bir öyküsünü keşfettiğinde, Harlan’la birlikte hayal
gücü ve dehşet girdabına kapılır: Lanetli şatolar, canavarlar, vampirler, kabus gibi şehirler ve korkunç gemi mezarlıkları
arasında bir yolculuk başlar..."

Kayıp
Metinler: Mauro Boselli
Çizimler: Luca Rossi
Renklendirme: Alessia Pastorello

Tsathoggua

Metinler: Maurizio Colombo
Çizimler ve Renklendirme: Helena Masellis

Apeninle'deki Kale

Metinler: Giorgio Giusfredi
Çizimler: Francesco De Stena
Renklendirme: Matteo Vattani

Danvers Manor

Çizimler ve Renklendirme: Alessandro Scibilia

Milano'nun Yedi Yüzü

Metinler: Giorgio Giusfredi
Çizimler: Michele Cropera
Renklendirme: Alessia Pastorello

Sargasso Tutsağı

Çizimler ve Renklendirme: Alessandro Baggi

Epilog

Çizimler: Nicola Genzianella
Renklendirme:
Alessia Pastorello

Kapak içerisinde Maxi 11 yazdığı için biz de bu ve diğer sayıyı Maxi serisi içinde değerlendirebiliriz.
Keyifli okumalar.

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,304
81,463
hiçbiryerde :)
Ambrose Bierce'den "uyarlama" olan ilk hikayeyi yazarın kitabından okumuştum, çok çok etkileyici bir öyküydü, tavsiye ederim. Kuzey Güney arasındaki savaşta (spoiler: bir baba ve oğulu karşılaştıran) inanılmaz bir kurguydu...

Kitapta adı geçen Dino Buzatti ve ünlü romanı Tatar çölü hakkında bir bağlantı bulamadım, belki çok konsantre olarak okumadığımdan ama o kitabı da öneririm okumayı sevenlere mutlaka...
Son zamanlarda okuduğum en özel kitaplardan biri bu. Çizimler çok çok iyi, renkler muhteşem , bir çok kare var, çıkarılıp tablo olarak duvarımıza asabileceğimiz kadar...
Sevgili kaptanımız bizi yine harika işlerle başbaşa bıraktı. Eline sağlık sevgili üstat, keyifle incelemeye devam ediyorum.