Count

rasel

Aktif Üye
12 Kas 2010
400
8,939
Tam macera:

8k510cp.jpg

murats

Onursal Üye
5 Şub 2011
1,594
6,688

Sen 'bakayım bunlara' deyince ben de bi bakayım dedim.
Noir Horizon - Bunun görsel yapısını seversin. Sayfalarına baktım. Çizimler güzel ve tam senin dönem BK.
Abaddon - Bec'in işi. Güzel olabilir. Ama içine bakamadım. Kapak, değer hissi verdi.
Inexistence - Bu da Bec. Çizimler güzel.

Golden City - (ilk 12 sayı paylaşım yapıldı) demiş, 16'nın çıkmış olduğunu gördüm.
Arctica - (ilk 9 sayı paylaşım yapıldı) demiş, başka sayı çıktığını görmedim ben. (Derin aramadım)

Not: Golden City'nin ç&b'sini @daltas yapmış. Ona bir sormak iyi olur, son 4 sayıyı da yapmak isteyip istemediğini. Burada çok aktif kendisi.
2021 yılında 'Tex dışındaki yayınlarım sona ermiştir' şeklinde bir anonsu olmuş ama çok zaman geçti, fikri değişmiş olabilir.

rasel

Aktif Üye
12 Kas 2010
400
8,939
Metronom'un fontu cok ozel. OCR'de iyi sonuc verecegini dusunmuyorum. Eternum benim arsivde vardi, onu paylasayim. Hautville House'da paylasayim. Druuna'yi yanlis mi buldum acaba, benim buldugum adult bir cizgi roman cikti?

Bu vesileyle artik yavastan paylasimlarimi azaltiyor olacagim. Okuyacak epey sey birikti. Ben kendi calismalarima geri doneyim. Bu yolu actim, artik devami gelir.

Ulkece. teknolojide gittikce geride kaliyoruz. Donanimlari uretemiyoruz. Olan teknolojiye erisim gun gectikce zorlasiyor. Yurtdisinda 3000$ satilan model egitim makineleri ulkemizde 6000$'dan baslayan fiyatlarla satiliyor. Ayni makineyi 6000$'a satan da var 9000$'a satan da var. Kimse de cikip bu ne perhiz demiyor. Buyuk birkac sirket kendi is akislari icin model gelistirdi. Onun disinda Turkce icin yapilacak cok sey var ama bu sartlarda yapan gencler cikmiyor. Nasil ciksin zaten?

Arada yeni guzel bilimkurgular cikarsa beni haberdar edersiniz. Ozellikle Leo tarzi benim icin guzel olur, kacirmak istemem. Basladigim serileri devam ettiririm bu arada :)

fb1907

Kıdemli Üye
3 May 2018
415
7,497
doğru bulmuşsun (adult bilim kurgu). Bir de şu arşivinizi ufaktan buraya atsanız.

Son düzenleme: