Count

rasel

Aktif Üye
12 Kas 2010
341
7,333
Tam macera:

8k510cp.jpg

murats

Onursal Üye
5 Şub 2011
1,589
6,654

Sen 'bakayım bunlara' deyince ben de bi bakayım dedim.
Noir Horizon - Bunun görsel yapısını seversin. Sayfalarına baktım. Çizimler güzel ve tam senin dönem BK.
Abaddon - Bec'in işi. Güzel olabilir. Ama içine bakamadım. Kapak, değer hissi verdi.
Inexistence - Bu da Bec. Çizimler güzel.

Golden City - (ilk 12 sayı paylaşım yapıldı) demiş, 16'nın çıkmış olduğunu gördüm.
Arctica - (ilk 9 sayı paylaşım yapıldı) demiş, başka sayı çıktığını görmedim ben. (Derin aramadım)

Not: Golden City'nin ç&b'sini @daltas yapmış. Ona bir sormak iyi olur, son 4 sayıyı da yapmak isteyip istemediğini. Burada çok aktif kendisi.
2021 yılında 'Tex dışındaki yayınlarım sona ermiştir' şeklinde bir anonsu olmuş ama çok zaman geçti, fikri değişmiş olabilir.

rasel

Aktif Üye
12 Kas 2010
341
7,333
Dun mesajdan sonra cekebildiklerimi cekmistim. Artica 13'e kadar cektim. Seri devam ediyor. Golden City 15'e kadar cektim. 16 libgen'de var ama inmiyor. Seri devam ediyor. Noir Horizon ilk 2 kitabi bulabildim. Seri devam ediyor. Abaddon ilk 2 kitabi bulabildim. 3. kitap libgen'den inmiyor. Seri devam ediyor. Bunlari paylasabilirim. Golden isini sordum. Inexistence kitabini bulamadim.