Conan the Barbarian - 017 - (Titan Comics - 2025)

trutalbruth

Çeviri & Balonlama
23 Eki 2011
246
4,577
istanbul
Kendi fikrimi söyleyecek olursam ben, Conan'ın temiz suratlı güney kore bebesi gibi çizilmiş halini sevmiyorum. Gençlere iki kitap satmak için Vahşi barbar Conan'ı eğip bükmeye gerek yok. Adamın ne olduğu belli. Neyse ki sadece iki sayı böyle.

zJE6TEk.jpeg

Çitaku

Aktif Üye
28 Ocak 2015
159
822
Kendi fikrimi söyleyecek olursam ben, Conan'ın temiz suratlı güney kore bebesi gibi çizilmiş halini sevmiyorum. Gençlere iki kitap satmak için Vahşi barbar Conan'ı eğip bükmeye gerek yok. Adamın ne olduğu belli. Neyse ki sadece iki sayı böyle.

Tamamen haklısınız. Olaylar da sanki Hyboria Çağında bir Shem limanında değil de Ortaçağ İspanyası temalı bir temaparkta geçiyor gibi. Sadece Conan'ın yüzü değil bütün atmosfer yanlış histe. Conan ve Belit'in gittikleri han egzotik konsepte sahip modern bir eğlence mekanının tasarımını ve ışığını taşıyor. Ortamda aydınlatma elektrikle sağlanıyor sanki. Çizer ve editör işi torpille almış gibi. Seriye yakışmamış.
Yine de böyle iki sayıcık bizi Cimmeria'lının maceralarını heyecanla beklemekten uzaklaştıramaz elbette.

Teşekkürler trutalbruth.

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
6,191
18,964
Conan alışık yüzü makyaj olmadan daha da güzel ne de olsa hep kavga ve savaş alanında yaşayan bir efsane o denildiği gibi bazen olabiliyor böyle çizimler ama yinede Conan macerası ise okunmadan geçilmez yüreğine sağlık üstadım bizleri okunmayan serileri ile buluşturmanız bile takdire şayandır teşekkürler sevgi ve saygılarımla