Conan the Barbarian - 013 - (Titan Comics - 2024)

trutalbruth

Çeviri & Balonlama
23 Eki 2011
226
3,178
istanbul
"Frozen Faith" dörtlüsünün ilk sayısında genç Conan, inancını sorguluyor. İlginç bir hikaye olacak gibi. Çizimleri tekrar Doug Braithwaite almış. Ben bu adamın çizimlerini de beğeniyorum. Özellikle yüz ifadeleri çok başarılı.

Keyifli okumalar.

yTwsVlF.jpeg

Çitaku

Yeni Üye
28 Ocak 2015
134
676
Conan'dan, bunca yıl sonra, çocukluğumdaki kadar heyecan duyacağıma inanmazdım.
Hikayeler, günümüzde yaşayan bir Robert E. Howard tarafından yazılmış gibi. Her panelde görkemli bir şiirsellik var. trutalbruth da çevirisinde bu şiirselliği başarıyla koruyor anlaşılan. Titan Comics Conan'ı gerçek ruhuyla kavramış gibi görünüyor. Ya da, en azından beni buna ikna etti.
Hakkınız ödenmez Sayın trutalbruth. Eksik olmayın.

Son düzenleme:

emekli

Aktif Üye
17 Eki 2015
357
744
değerli üstadım bize güzel bir çizgi romanı daha hediye ettiğiniz için çok teşekkür ederim. sizden ve yapay zeka ile çeviri ve balonlama yapan diğer değerli üstadlarımızdan bir isteğim olacak. ben belki bu sitenin en yaşlı üyelerinin başında yer alan çizgi roman hastası bir üyeyim. eski nostaljik western türü çizgi romanlardan bir çoğu -1950-1960-1970-1980 yıllarında samanlı kağıt üzerine basılı çizgi romanların yazı fontlarının iyi olmaması nedeniyle sitemize yüklenirken taramalarda ya okunamaz halde yada kalın ve mürekkepleri dağılmış halde. değerli üstadlarımızın başta Kit Taylor ve Tim serinin yazı fontlarını bugün kullandığınız güzel ve okunaklı yazı fontları ile yeniden düzenleyerek bizlere hediye edebilirseniz çok sevinirim. başta siz değerli üstadlar ve yönetici arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. sağolun.