Conan the Barbarian - 010 - (Titan Comics - 2024)

trutalbruth

Çeviri & Balonlama
23 Eki 2011
253
4,911
istanbul
Okçulara dikkat etmek lâzım :)

yN0xC5x.jpeg

boga

Onursal Üye
27 Kas 2010
231
3,601
Okçulara dikkat etmek lâzım :)

yN0xC5x.jpeg

Sn. trutalbruth
Bu güzel çalışmanız için teşekkür ederim. Çevirilerinize sadece "like" değil, birde
sayfanın sağ üst köşesinde bulunan "konuyu değerlendir" butonu ile çalışmalarınıza
yıldız vermek istiyorum fakat sizin sayfalarınızda "Konuyu Değerlendir" butonu yok.
Bu butonun olmaması sizin tercihiniz mi , yoksa teknik bir hata mı?

trutalbruth

Çeviri & Balonlama
23 Eki 2011
253
4,911
istanbul
Sn. trutalbruth
Bu güzel çalışmanız için teşekkür ederim. Çevirilerinize sadece "like" değil, birde
sayfanın sağ üst köşesinde bulunan "konuyu değerlendir" butonu ile çalışmalarınıza
yıldız vermek istiyorum fakat sizin sayfalarınızda "Konuyu Değerlendir" butonu yok.
Üstadım ben öyle bir tercih yapmadım ama konuları açma yöntemimden kaynaklanıyor olabilir. Bir dahaki paylaşımda buna dikkat edeceğim. Uyarı için teşekkür ederim.

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,473
40,921
İstanbul
Sn. trutalbruth

Üstadım ben öyle bir tercih yapmadım ama konuları açma yöntemimden kaynaklanıyor olabilir. Bir dahaki paylaşımda buna dikkat edeceğim. Uyarı için teşekkür ederim.

Bu sorun 1-2 kez daha karşımıza çıkmış ve çözüm bulamamıştık. Bir kez daha dile getirilince meseleyi biraz daha araştırdım.

Bildiğimiz üzere Vbulletin'den Xenfero'ya bir geçiş süreci yaşadık. Xenfero'ya geçiş sonrası açtığımız alt başlıklarda (alt forumlarda) bu seçeneğin aktif olmadığını fark ettim. Yani konu kişi ile değil, konunun açıldığı yer ile ilgiliydi. Xenfero'da her bir yeni alt başlığı "Thread Rating System"ine tanıtmak gerekiyormuş. Vbulletin'de böyle değildi. Zannedersem default olarak bu tanıtımı yapıyordu sistem. Her neyse; gerekli düzenlemeyi yaptığımı ve artık her alt-forumda "Konuyu değerlendir" seçeneğinin aktif olacağını zannediyorum. Aksi bir örnekle karşılaşılırsa bildirilmesini rica ediyorum.

Bu vesileyle foruma getirdiği soluk ve bu eşsiz çalışması için @trutalbruth üstadıma teşekkür ediyorum.