Colonisation

rasel

Yeni Üye
12 Kas 2010
78
1,843
Ilk kitabin makine cevirisini paylasiyorum. Bu sefer ceviri baska bir yontemle yapildi. Diger paylasimlarima gore bir fark hissediyor musunuz bilmek isterim:

i9rut3t.jpg

certem

Aktif Üye
22 Ağu 2011
418
3,922
Sn Rasel 10. Sayısı Şubat’ta yayınlanacak muhteşem bir bilim-kurgu serisine başlamışsınız.
Çeviri oldukça tatmin edici.
Balonlama taşmaları minimumda, ama bu sorunun da yakında çözüleceğine inanıyorum.
Kaliteli taramaların YZ çevirileri için ne kadar önemli olduğunu bu ve benzeri paylaşımlardan anlıyoruz.
Emeklerinize, ellerinize sağlık.

Yakup Erdem

Aktif Üye
15 Eyl 2023
175
517
Sevgili rasel sizi ilgiyle takip ediyorum.

Conan: Scourge of the Serpent (2025-) (EN) (Titan Comics) 001-004 gibi serileri çevirmeyi düşünmezsiniz. İlgi alanınıza giriyor mu bilmiyorum ama biz eskileri çok mutlu etmiş olursunuz.​

rasel

Yeni Üye
12 Kas 2010
78
1,843
Sevgili rasel sizi ilgiyle takip ediyorum.

Conan: Scourge of the Serpent (2025-) (EN) (Titan Comics) 001-004 gibi serileri çevirmeyi düşünmezsiniz. İlgi alanınıza giriyor mu bilmiyorum ama biz eskileri çok mutlu etmiş olursunuz.​

Hiborya cagina gidersek bu isin icinden cikamayiz maalesef. Ben daha cok sevdigim tarihler olan MS. 2100-2300'ler arasindakilere bakayim. Bunlari da cevirecek arkadaslar mutlaka cikacaktir. Kullanilan araclar acik kaynak sonucta. Selamlar.

drgavsever

Kıdemli Üye
25 Haz 2010
225
763
Ilk kitabin makine cevirisini paylasiyorum. Bu sefer ceviri baska bir yontemle yapildi. Diger paylasimlarima gore bir fark hissediyor musunuz bilmek isterim:

i9rut3t.jpg

Çok teşekkür ediyorum,sevgili Rasel… İnanılmaz bir süratle bizlerle bu güzel albümü paylaştığınız için sonsuz teşekkürler.Sağolasınız ,varolasınız…