Civanmert Kerim 01 -Ersin BURAK

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,559
150,900

altan

Yönetici
23 Eyl 2011
3,396
160,789
Renklendirme harika ama şuna dikkat etmek lazım bence, bunu yaparken çizerin çizgileri deformasyona uğrayıp değişiyor mu, cevap evet. Bu da çizginin orjinaline ve çizerine bence haksızlık. Bunu sizin şahsınıda değil yapay zeka genelinde söylüyorum.

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,559
150,900
Geçende bahsetmiştim. Şimdilik o husussa yapacak bir şeyimiz yok. Bazen bir sayfayı 3 4 defa tekrar tekrar gönderiyorum. Öyleki bazen rengide değiştiriyor. Şu anlık böyle mümkün mertebe aynı şekilde yapmaya çalışıyorum ama illaki kaçırıyor. Bana renklendirmeyi yapıp veriyor bi tanesini de kendinde saklıyor. İllaki bakılıyordur. Çünkü adamlar o işten para kazanıyorlar. Bence yapmaya devam edelim böyle böyle değişecek bazı şeyler en sonunda sıkıntı kalmazsa tekrar yaparız. Şöyle düşünün 15 yıldan bu tarafa 1 çizgi romanı yeri geldi 4 5 defa taradık düzenledik. Bu işide öyle kabul etmek lazım.

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
6,331
19,145
Paylaşım ve emekleriniz için teşekkürler üstadım. Bu iş daha yolun başı herş ey normal ilerisi için çok daha güzel olacağına inanıyorum. Kapakta Yazar ve çizerin soyadı ile 2. sayfadaki soyadı değişik yapmış bazen kafasına göre takılıyor. Sevgiler Saygılar

Harputlu

Kıdemli Üye
21 Tem 2022
885
2,980
Çok teşekkürler ellerinize sağlık. 4b sayfası siyah beyaz, üstat bilginiz olsun, sanırım gözden kaçmış olmalı.

Son düzenleme: