Chiara Di Notte - Eurocomix No.211 - 15 Yüce Gönüllü

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,316
81,612
hiçbiryerde :)
file

file

Az önce ikinci sayfayı çevirirken ağladım... Bu yirmi dakika falan önceydi. Sonra başka şeylerle uğraştım falan, şimdi anladım ki yaşlılıktan ağlıyorum :) Neyse, yine de enseyi karartmayalım. İkinci sayfayı yazarken bir şarkı denk geldi : Ferdi Özbeğen'den Büklüm büklüm... Bu şarkıyı ilk kez kızlarımla "aile arasında" filmi çıktığında "sinemada" dinlemiştim. Sonra defalarca evde filmi izledik ve her defasında çok keyif aldım, bu güzel bir filmdi... Peki şimdi
niye bunları yazıyorum, bilmiyorum :) Anlatıyorum işte :) Şarkının linkini vereyim, sonra bir iki şey daha söyleyip ayrılayım :)

Neydi söyleyeceğim, hah, hafta sonu buluşacağız kısmet olursa, orada da konuşuruz ama "Karaoğlan" üstadımı ayrıca aramak istedim, sohbet ettik, ona söylediğimi şimdi hatırladım, bir iki çizgi roman çevirmeye başladım. Onları gazetelerde olduğu gibi tefrika olarak vermeyi düşündüm bugün. Evet, ona başlayalım bence yarın. Hatta iki kitabın çevirisine başlamıştım, biri Yeteneksiz Adam, diğeri Diabolik, sevgili "balkan" üstadın paylaştığı serinin 5. kitabı...

Son düzenleme: