Centilmenler-15-Büyük Final

tuzla

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
3 Şub 2010
844
43,918
4g7e5n2wigj4gqr5g.jpg

Bu sayı ile Centilmenler serimiz sona ermiştir.

Son düzenleme:

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,419
8,604
Çizgi roman dünyasının yayınları, her sanat dalında görüldüğü gibi, konusu ne olursa olsun, hem kültürel hem de teknolojik açıdan döneminin özelliklerini taşıyor. 70'li yıllardan çok güzel bir seriyi diyarımıza taşıyan Sn. @tuzla 'ya, mesajlarıyla duygularını bildiren, beğenilerini gönderen dostlarla birlikte teşekkürlerimi ifade etmek istedim. Serinin başlangıç tarihi hakkında, net ortamında rastlanılan açıklamalar, her ne kadar 1973 yılını ortaya koyuyorsa da, efsane çizgi roman sanatçısı Castelli, bir söyleşisinde '' Centilmenler'' in ilk senaryosunu 1971 yılında yazmış olduğunu bildirmiş. Kendisine bu çalışmasının yayınlanması için önerilen ücretin çok düşük olması nedeniyle, hemen yayınlamayıp bir süre beklemiş, 1973 yılına kadar !

Sn. @tuzla 'nın bu seriyi diyarımızda paylaşmaya başladığını görünce çok sevindiğimi hatırlıyorum. Sempatik karakterleri, diyalogları , özellikle içerdiği popüler dönem karakterleri ve ilginç renklendirmesiyle ciltler boyu süren maceraları büyük ilgiyle okudum. Ben de dostların yazdıklarına katılarak, seriyle ilgili özel sayı beklentilerimi yazmış olayım !! Paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim Sn. @tuzla