Çelik pençe (Tehlike dalgaları) Türkçe

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,742
45,498
denize sıfır
b49NPG.jpg

jYAlZj.jpg

Melih41

Yönetici
4 Ağu 2012
3,723
51,461
Çok güzel çizgiler bir o güzellikte çeviri ve balonlama
ellerine sağlık Büyük Beyaz, devamları bekleniyor bilesin..

denizkara

Yeni Üye
28 Mar 2010
0
394
denizci
Demek Çelik Pençe’nin, birkaç arkadaşımız olsa da, bekleyeni var, bugüne kadar indirme oranı en düşük paylaşımımız bu Çelik Pençe oldu diye; devamını ağırdan aldım yalan yok, bir de klarnet muhabbetine epeydir çeviri de yapmıyorum açıkçası, vakit harbiden kalmadı, madem istiyorsunuz; bu hafta bitirir en geç hafta sonu büyük beyaz'€™a balonlamaya gönderirim, zaten elinde balonlamada olan kısa bir Torpedo var; onu da bu arada yayınlar arada, arkası uzun Torpedo’lara geçiyorum, hep €"kısa kısa"€ denildi madem; "Alın size uzun Torpedo"€ diyeceğiz yani, aslında ben Torpedo’dan bir miktar sıkıldım, bundan böyle; seri çevirirken hepsini önceden asla okumamam gerektiğini öğrendim, bir okuyacağım bir çevireceğim, devamına hiç bakmayacağım, böyle tatsız oluyor benim açımdan, ama ne yapalım; başladık bitireceğiz işte, hatta ne var ne yok; yani İthaki’nin yayınladıkları dahil; eksiksiz tüm Torpedo’ların çeviri/balonlamasını yapacağız mecburen hepsi tek elden bitsin diye, sonrası tek bir Kızılmaske sözüm var ve en sonrası; tamamen özgürüm, çok değişik bir projem var, çok çok değişik, çeviri uzantılı da olsa artık standard dışı şeyler yapmak istiyorum, bakalım büyük beyaz geliyor 8 Kasım'€™da, ikimiz gizli oturumda; mevzuyu çok detaylı konuşmamız lazım tabii, Kutsal Çizgi Roman yardımcımız olsun, bir ilk olabilir; Türkiye’de :)