cassio

altay1944

Onursal Üye
30 May 2009
3,352
7,286

uzung

Yönetici
14 Ağu 2009
3,456
30,028
İstanbul
Şahsen sayın Orpa'nın yaptığı ve paylaşım sırasını beklediğini ifade ettiği bir kitabın yapay zeka ile yapılıp paylaşılmasını doğru bulmuyorum.
Kaldı ki bu konuda bir mutabakatımız olduğunu da herkes biliyor.
Şahsi fikrim ya paylaşmayınız ya da Orpa'nın paylaşımından sonra alternatif olarak paylaşınız.

raydemer

Yeni Üye
3 Kas 2010
72
289
TAMAMEN KATILIYORUM:(
Şahsen sayın Orpa'nın yaptığı ve paylaşım sırasını beklediğini ifade ettiği bir kitabın yapay zeka ile yapılıp paylaşılmasını doğru bulmuyorum.
Şahsi fikrim ya paylaşmayınız ya da Orpa'nın paylaşımından sonra alternatif olarak paylaşınız.

altay1944

Onursal Üye
30 May 2009
3,352
7,286
Hiç sorun değil Güngör hocam...dediğim gibi ben kendim için yapıyorum bunları .Bir tür eğlencelik ve kendimi geliştirme diyelim.Yz ile yapıyorum ama her bir karesini inceden inceye elden geçiriyorum.Okunma sıkıntısı olacak her bir fontu 20 veya 22 punto ya ayarlıyorum .Balon dışına taşan her yazıyı tekrar içeri çekiyorum.Fransızca,İspanyolca ve Almanca nüshaları indirip çevirileri kontrol ediyorum.En iyi ifadeyi bulmaya çalışyorum.9 sayı hazırdı .Bu seriyi son veriyorum.