Bulvar Gazetesi Çizgi Romanlı Ansiklopedi Sıralı Liste

Murat R2

Yeni Üye
15 Ağu 2024
9
9
Cengiz Hocam ellerine emeklerine sağlık! Ben 53 yaşında bir çizgi roman aşığıyım. Yıllar önce çocukken biriktirmeye çalışıp da sonradan bir türlü ulaşıp bulamadığım çocukluğumu geri verdiniz bana...! Son 2 yıldır kanserle savaşıyorum. Bundan daha da güzel bir armağan olamazdı benim için. Allah razı olsun valla! Sağlıkla kalın...

Hellblazer

Onursal Üye
31 Mar 2012
772
1,700
Cengiz Hocam ellerine emeklerine sağlık! Ben 53 yaşında bir çizgi roman aşığıyım. Yıllar önce çocukken biriktirmeye çalışıp da sonradan bir türlü ulaşıp bulamadığım çocukluğumu geri verdiniz bana...! Son 2 yıldır kanserle savaşıyorum. Bundan daha da güzel bir armağan olamazdı benim için. Allah razı olsun valla! Sağlıkla kalın...
Çok geçmiş olsun, tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşallah. Biz çizgi roman okurları, okuduğumuz kahramanlar gibi güçlüyüz ve yılmayız. Siz de yılmayacak ve bu savaşı kazanacaksınız eminim :)

ihtiyardost

Onursal Üye
12 Kas 2010
3,473
77,022
Karagümrük
Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. Çok zor hastalık, bilen bilir, çeken bilir.

melih_

Onursal Üye
24 Ara 2015
1,504
5,007
Osmaniye
Bu paylaşım altın değerindedir. Proteo ve Profesör ile yetimlerin maceralarını soluksuz okurdum çocukken. Tabi o sıralar Bulvar iki elle okunuyordu.