BOB MORANE 4.Sezon

esattr

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
29 Tem 2009
873
28,615
Bob MORANE 3. Sezon 8. Albüm
Merhabalar ve herkese hayırlı bayramlar. Size güzel bir bayram şöleni çekmek istiyorum. 4/4'lük bir paylaşımın ilkini yani 4/1. si olan Bob Morane ile başlıyorum. Yarın 4/2. seri gelecek ve bayramın son gününe kadar devam edecek.
NOT: Bugün peş peşe 4 albüm ekleyeceğim ve lütfen araya mesaj yazmayın.

Lo_vs0WbENYZ.jpg

esattr

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
29 Tem 2009
873
28,615
Evet 4/4 lük bayram serimizin ilk günü sonu. Size bayramınızı boş geçirmemek için elimden geleni yapıyorum ama maalesef ben ne kadar gayret içindeysem dış güçler benim şevkimi kırmak için elinden geleni yapıyorlar. Defalarca kırıldım ama geri döndüm. Bakalım daha ne kadar sürecek... Neyse bu bayramı güzel geçirelim, gerisini şimdilik es geçelim. Yarın görüşmek üzere allaha emanet olun.

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
6,322
19,131
4/4 kük paylaşımınız bayramın güzel bir hediyesi teşekkürler @esattr üstadım eline yüreğine sağlık kurban bayramınız mübarek olsun kendinizi üzüntü seline kaptırmayın bazı şeylere he he deyip geçin lütfen sevgi ve saygılarımla

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,537
150,421
Evet 4/4 lük bayram serimizin ilk günü sonu. Size bayramınızı boş geçirmemek için elimden geleni yapıyorum ama maalesef ben ne kadar gayret içindeysem dış güçler benim şevkimi kırmak için elinden geleni yapıyorlar. Defalarca kırıldım ama geri döndüm. Bakalım daha ne kadar sürecek... Neyse bu bayramı güzel geçirelim, gerisini şimdilik es geçelim. Yarın görüşmek üzere allaha emanet olun.
Dış güçler he zaman olacaktır. Bence önemli olan sizin yapmak istediğinizdir. Karar sizin kimseyi takmam ben.

emekli

Aktif Üye
17 Eki 2015
427
995
Değerli üstadım. Bu site sizler gibi değerli dostlar sayesinde büyüdü ve güzelleşti. Sağlığınız iyi oldukça bizlere bu güzel eserlerinizi hediye edeceğinize inanıyorum. Yöneticimiz ve üstadımız sayın Gandor08 çok güzel ifade etmiş. İyi ki varsınız. Sağ olun. Hayırlı bayramlar.

thorgal

Kıdemli Üye
18 Ocak 2018
821
3,043
İstanbul
Emeğinize sağlık @esattr üstadım 🙏 😇 Sevdikleriniz ile beraber sağlıklı ve mutlu bayram diliyorum.🧿
Diğer Bayram şekerlerinizi merakla bekliyoruz 🥰
Çok teşekkür ederiz 👏

CAMOKA

Süper Üye
13 Ocak 2010
242
1,000
Emeklerin için teşekkürler, şeker tadında tam bayramlık eser olmuş, her ne kadar dış güçler galip geliyor gibi görünse de, biz iç güçler olarak her zaman yanındayız.. Böyle devam edin...