Bir sorum var çocuklar...

esattr

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
29 Tem 2009
744
22,143
Haydi sor sor dediğinizi duyuyorum. Konu SKINBREAKER. İlk gördüğümde çok beğenip tercüme ve balonlamaya başladığım bir seri. Bu ay yayınlanacak 6. sayıyı bekliyordum. Mart ayında bu altı sayıyı yayınlayacaktım. Ama bugün sayfamızda bu çizgi romana başka bir arkadaşımızın da el attığını öğrendim. Hem sevindim hem üzüldüm. 5 sayısını tamamlamıştım çünkü. Ama yapacak arkadaşın benden daha güzel yapacağına inanıyorum. Şimdi sıra sorumda. Bu 5 sayıyı yayınlayayım mı, yayınlamayayım mı? Şu an ki düşüncem sadece yaptıklarımı yayınlayıp, kenara çekilmek. Peki siz ne dersiniz?

sahin1

Aktif Üye
23 Eyl 2011
456
1,600
Şimdiden teşekkür ederim. Elbette ki yayınlayın. Diğer arkadaşımız da yayınlasın. Paylaşmak güzeldir. Alternatif paylaşımlar iç açar, mutluluk verir. Elleriniz dert görmesin.

Korky007

Yeni Üye
15 Eyl 2023
36
148
Merhaba Esat Abi sanıyorum arkadaşlarımız çeviri planlarına almışlar o yüzden belki siz paylaşınca o seriyi çevirmeyip başka serilere devam edebilirler. Tabi benim tahminim bu. Sizde paylaşırsanız emek vermişsiniz büyük keyifle okuruz. Çok teşekkürler.

CZN

Çeviri & Balonlama
17 Mar 2021
474
9,869
Emek verilmiş tabii yayınlanmalı. Ama bu benim seriyi bitirip burada paylaşmayacağım manasına da gelmez. Farklı çevirileri ve balonlamaları kıyaslamak her zaman zevkli olmuştur. Eksikleri ve neyi daha iyi yapabilirim görmüş de olunur bununla birlikte.

cesoaxl

Aktif Üye
22 Şub 2021
180
841
Benim başıma gelse kıskançlıktan çatlardım valla 🥲 Şaka bir yana durumu iyi idare ediyorsunuz. Saygılar sunuyorum. Konuya gelecek olursak evet yayınlamalısınız. Ama madem böyle çakışmalar oluyor önceden haber verilerek planlanarak yapılması daha iyi olmaz mı?