Betelgeuse

rasel

Yeni Üye
12 Kas 2010
29
373
Aldebaran serisinin devami Betelgeuse gorebildigim kadariyla cevrilmemis. 6. Kitap Betelgeuse 1'in cevirisi altta. Bu seri simdilik 27 kitap oldu ve en son Bellatrix 02 yayinlandi. Halen devam ediyor. Istenirse devam ederim.

d5nupo1.jpg

altay1944

Onursal Üye
30 May 2009
3,191
4,945
sayın rasel sizden küçük bir ricam olacak madem Aı cevirisi yapıyorsunuz bu taramaları kullanmak yerine çok daha yüksek çözünürlüklü olan almanca taramaları kullanabilirmisiniz.Ayrıca teşekkür ederim devamını bekliyorum.

uzung

Yönetici
14 Ağu 2009
3,443
29,257
İstanbul
Ya kusura bakmayın ama lütfen bu şekilde yapacaksanız yapmayın. 2010 yılının üyesisiniz.
Çeviri ve balonlamada forum kıstaslarının neler olduğunu biliyorsunuzdur. Lütfen bunu gözetin.
Artık amaç sadece çeviri olmamalı.

sahin1

Aktif Üye
23 Eyl 2011
422
1,483
Öncelikle gayretiniz için teşekkür ederim. Hard diskimi kontrol ettiğimde bu seriden; Aldebaran 5 kitap, Betelgeuse 5 kitap, Antares 6 kitap, Yaşayakalanlar (çeviri şekli ilginç, sanırım Survival'lı bir şey olması lazım orijinalinin.) 5 kitap ve Aldebaran'a dönüş 3 kitap olmak üzere toplam 24 kitabın mevcut olduğunu gördüm. Sanırım başka ÇR sitelerinden temin etmiş olabilirim. Yine de emin olamadım.

rasel

Yeni Üye
12 Kas 2010
29
373
Ya kusura bakmayın ama lütfen bu şekilde yapacaksanız yapmayın. 2010 yılının üyesisiniz.
Çeviri ve balonlamada forum kıstaslarının neler olduğunu biliyorsunuzdur. Lütfen bunu gözetin.
Artık amaç sadece çeviri olmamalı.
Denemeler ve Alistirmalar altinda bir sinirlama yok diye biliyorum. Zaten mukemmel olanlar bu baslik altinda degil, kendi ozel basligi altinda oluyor. Yanlisim varsa admin arkadaslar duzeltsin lutfen. Sizin gibi dusunenler varsa, devam etmeyeyim o halde.

rasel

Yeni Üye
12 Kas 2010
29
373
Öncelikle gayretiniz için teşekkür ederim. Hard diskimi kontrol ettiğimde bu seriden; Aldebaran 5 kitap, Betelgeuse 5 kitap, Antares 6 kitap, Yaşayakalanlar (çeviri şekli ilginç, sanırım Survival'lı bir şey olması lazım orijinalinin.) 5 kitap ve Aldebaran'a dönüş 3 kitap olmak üzere toplam 24 kitabın mevcut olduğunu gördüm. Sanırım başka ÇR sitelerinden temin etmiş olabilirim. Yine de emin olamadım.
Bu forumda goremedim. Siz epey bir tamamlamissiniz. Sonrasinda Nepture 2 sayi ve Ballatrix 2 sayi olarak var ve devam ediyor.

rasel

Yeni Üye
12 Kas 2010
29
373
sayın rasel sizden küçük bir ricam olacak madem Aı cevirisi yapıyorsunuz bu taramaları kullanmak yerine çok daha yüksek çözünürlüklü olan almanca taramaları kullanabilirmisiniz.Ayrıca teşekkür ederim devamını bekliyorum.
Hocam, buyuk sayfalarin cevirisi de cok uzun suruyor. Zaten YZ cevirileri mukemmel olmadigi icin alistirmalar basligi altinda yayinlanabiliyor ancak ve bu durumda cok da kalite aranmiyor? Yalniz siteyi not ediyorum. Belki begendigim bir seri vardir, bilgi icin tesekkurler.

sahin1

Aktif Üye
23 Eyl 2011
422
1,483
Ufak bir öneride daha bulunayım. Taraviri'nin ana sayfasının sağında netteki pek çok ÇR sitelerinin bağlantı linkleri var (Çizgi diyarı dahil).