Bayram Geldi Hoş Geldi...

thorgal

Kıdemli Üye
18 Ocak 2018
512
1,860
İstanbul
Bombardıman için yeni yılı merakla bekliyoruz o zaman ;) :p :D :cool: :)👏👏👏 Emeğinize sağlık @esattr üstadım.
Bu sene ailecek Doğu Karadeniz ve Gürcistan kültür turunda sizin coğrafyayı yakından deneyimleme fırsatımız oldu; yeşilin her tonunu görüp bol bol yayla ve dağların havasını aldık.

Son düzenleme:

esattr

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
29 Tem 2009
716
20,779
Bu arada açıklama getirmem gereken bir konu var; albüm 0 olayı. Oldu bitti bana ters gelmiş olsa da sadece Valerian ve Flash Gordon serilerinin 0. sayılarını yaptım. Eric Castel ve Hans'ın 0. sayıları tercüme edilerek bana ulaştırılırsa neden balonlamayayım. Yoksa diğer serilerim tamamlanana kadar 0'lar rafta kalacak. Bir de Bois Maury Kuleleri serisi bittikten sonra tamamen diğer maceralardan bağımsız bir 16. sayı basılmış. 15 albümlük seri bir şekilde bağlandıktan sonra 16. albüm ne alaka demişti bana Hermann usta. Bunu seriyi yayınladığımda sizde diyeceksiniz. Spoler vermemek için burada açıklama yapmayacağım ama 16. değil de 0. albüm deseler daha iyi olacakmış bence. :)
2026 yılı bir çok serimin final yaptığı ve yeni serilere el atacağım bir yıl olacak.

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,364
39,604
İstanbul
Bois Maury Kulelerinin 11. albümü ile ilgili uyarınız dikkate alınıp düzeltme yapılmıştır. Bu sorun tamamen pdf dosyasını jpg yapmayı unutmaktan kaynaklı. Kimseden uyarı gelmediğinde çok yer tutan o dosyaları siliyorum. Umarım artık eklediğim albümlerdeki hataları 1 ay içinde bana siz çizgi romana değer verenler bildirir. Sakın korkmayın beni yapıcı uyarılarda bulunduğum için nankörlükle suçlayanlar gibi davranmam size.65 yaşında, gözleri bozuk ve karadeniz siniri ve inadı olan biri olmama rağmen aslında çok iyi birisiyimdir. düzelttiğim albümü ocak ayında büyük bir sürprizle sayfamıza ekleyeceğim.
NOT: Helyum gazıyla doldurduğum balonlarımı saldığımda umarım yakalama fırsatınız olur. Ama eminim kaçırdıklarınız olacaktır. Siz deyin elli, ben diyeyim o nedir k?
Kalın sağlıcakla... 2025 sonunda görüşmek üzere...

Bu arada açıklama getirmem gereken bir konu var; albüm 0 olayı. Oldu bitti bana ters gelmiş olsa da sadece Valerian ve Flash Gordon serilerinin 0. sayılarını yaptım. Eric Castel ve Hans'ın 0. sayıları tercüme edilerek bana ulaştırılırsa neden balonlamayayım. Yoksa diğer serilerim tamamlanana kadar 0'lar rafta kalacak. Bir de Bois Maury Kuleleri serisi bittikten sonra tamamen diğer maceralardan bağımsız bir 16. sayı basılmış. 15 albümlük seri bir şekilde bağlandıktan sonra 16. albüm ne alaka demişti bana Hermann usta. Bunu seriyi yayınladığımda sizde diyeceksiniz. Spoler vermemek için burada açıklama yapmayacağım ama 16. değil de 0. albüm deseler daha iyi olacakmış bence. :)
2026 yılı bir çok serimin final yaptığı ve yeni serilere el atacağım bir yıl olacak.

Bu iki mesajın vaat ettiği şeyler çok heyecan verici.

Yılı muhteşem bir finalle kapatıp, yeni yıla muhteşem bir başlangıç yapacağız galiba. :)