AUDREY

gurcansarı

Çeviri & Balonlama
10 Tem 2010
701
5,896
istanbul
evet, audrey hepburn ün hayatı artık diyarda.
benim fikrimce baya bi ayar çekilmiş bir yaşam öyküsü ama audrey e, 50 ler ve 60 lara ilgi duyan ve dönem hollywood unu beğenenler için ilgi çekici bir çalışma.
umarım beğenirsiniz..

l52jdkq.jpg

gurcansarı

Çeviri & Balonlama
10 Tem 2010
701
5,896
istanbul
Üstat, elinize, gözünüze kalbinize sağlık. Büyük emek. Cömert paylaşım. Sağolun, varolun.
estağfurullah, ama en büyük sevincim bilgisayarı veya monitörü kırmadan bitirmiş olmam. paint3D o kadar saçma sapan sorunlar çıkartıyor ki akıl sağlığımı korumakta zorlandım diyebilirim.
uzun cümlelerin yarısını balona yapıştırıp diğer yarısını silmek nedir ya.

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,394
8,387
Biyografi tanımıyla karşıma çıkan, araştırma kitapları , çizgi romanlar ya da bu özelliği taşıyan sinema filmleri her zaman ilgimi çekmiştir. Bu konuda diyar sakini olarak kendimi şanslı hissediyorum. Zira diyarımızda , çeşitli bilim adamlarının, sanat, spor ve siyaset dünyasından önemli kişilerin yaşamlarını, biyografi niteliğinde çizgi roman olarak okuma fırsatını buldum. Sn. @gurcansarı 'nın emekleriyle okuduğum Audrey de, kendisinin mesajında okuduğum gibi '' artık diyarda ''. Doğal olarak, Sn. @gurcansarı 'nın 140 sayfayı bulan çizgi romanı, çeviri faaliyeti sonucu bizler için paylaşımda bulunmasını büyük emek ürünü olarak görmek gerekli. Yine kendisinin açıklamasından hareketle bu çizgi roman, '' ayar çekilmiş '' olarak tanımlansa da , sonuç olarak bence her biyografi nitelikteki eser için geçerli olabilecek bir özelliği taşıyor ; mutlaka bilgi edinilecek noktalar içermekte.

Film dünyasının önemli bir yıldızının yaşamından kesitleri, çoğu kez rastladığımız belgesel filmler ya da romanlar yerine çizgi roman olarak okuma şansını bulmak da, benim için oldukça önemliydi. Malum, çizgi romanların '' anlatım dili '' oldukça farklı ve biz sevenleri için beğeniyle okuduğumuz her çizgi roman birer çizgi şöleni. Çok teşekkürler Sn. @gurcansarı