aziz balıkçı
Süper Üye
- 9 Ağu 2020
- 5,925
- 18,182
Yüreğine sağlık üstadım. Çok kısa bir sürede bir seriyi arşivimize kazandırıyorsunuz. Ne kadar teşekkür etsek az gelir. İyi ki varsnız. Çizgi Diyarı'na renk katıyorsunuz. Sevgiler Saygılar.
Yüreğine sağlık üstadım. Çok kısa bir sürede bir seriyi arşivimize kazandırıyorsunuz. Ne kadar teşekkür etsek az gelir. İyi ki varsnız. Çizgi Diyarı'na renk katıyorsunuz. Sevgiler Saygılar.
Teşekkür ederim
500 kusur sayfa...son 2 cevirisi kaldi.Toplam kaç sayfa bu çizgi roman?
Sabırsızlıkla bekliyorum500 kusur sayfa...son 2 cevirisi kaldi.
Supersiniz Sn Rasel.Final:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bunu siz de yapabilirsiniz. CBZ dosyalarinin uzantilarini ZIP olarak degistirin. Hepsini ayni folder'a acin. Sonra bu folderi tek bir ZIP olarak sıkıştırın. Olusan dosyanin uzantisini tekrar CBZ olarak degistirin.Elinize sağlık, çeviri bittiğine göre bunu tek bir parça olarak ta paylaşabilirseniz harika olur...
Ben ekledim..Bu seri bitti ve konu basliginin sonuna " - Tamamlandi" gibi bir bilgi eklemek istiyorum. Bunu nasil yapabilirim?
Evet, oluyormus boyle, tesekkurler.Konuyu ilk açan kullanıcı (burasa Sn Rasel), ilk mesajına gidip mesajın hemen altındaki “düzenle” fonksiyonuna basarsa, konu başlığını değiştirebiliyor.
Yeni sayı ekledikçe, Conan başlıklarını değiştirdiğim için biliyorum.
Kontrol ederseniz sevinirim.
Çizerin kalemi kuvvetli gölgeleme desen güzel, renklendirme fotoğraf gibi, yani ceviri ye devam etmenizi gönülden isterim .Internetteki tum orneklerde tarama/cozunurluk kotuydu. Once kendi gelistirdigim bir modelle kalite arttirip sonra makine cevirisi yaptirdim ilk 100 sayfa icin. Begenilirse devamini da paylasirim:
![]()
Böyle güzel eserleri bizlere Türkçe olarak kazandırdığınız için teşekkür ederim.Internetteki tum orneklerde tarama/cozunurluk kotuydu. Once kendi gelistirdigim bir modelle kalite arttirip sonra makine cevirisi yaptirdim ilk 100 sayfa icin. Begenilirse devamini da paylasirim:
![]()