Arkadi and The Lost Titan - [Tamamlandı]

itsari

Aktif Üye
9 Şub 2024
278
1,084
Elinize sağlık, çeviri bittiğine göre bunu tek bir parça olarak ta paylaşabilirseniz harika olur...

rasel

Yapay Zeka Çeviri Balonlama
12 Kas 2010
631
18,273
Elinize sağlık, çeviri bittiğine göre bunu tek bir parça olarak ta paylaşabilirseniz harika olur...
Bunu siz de yapabilirsiniz. CBZ dosyalarinin uzantilarini ZIP olarak degistirin. Hepsini ayni folder'a acin. Sonra bu folderi tek bir ZIP olarak sıkıştırın. Olusan dosyanin uzantisini tekrar CBZ olarak degistirin.

certem

Kıdemli Üye
22 Ağu 2011
713
7,202
Konuyu ilk açan kullanıcı (burasa Sn Rasel), ilk mesajına gidip mesajın hemen altındaki “düzenle” fonksiyonuna basarsa, konu başlığını değiştirebiliyor.
Yeni sayı ekledikçe, Conan başlıklarını değiştirdiğim için biliyorum.
Kontrol ederseniz sevinirim.

akak

Kıdemli Üye
12 May 2009
159
249
Internetteki tum orneklerde tarama/cozunurluk kotuydu. Once kendi gelistirdigim bir modelle kalite arttirip sonra makine cevirisi yaptirdim ilk 100 sayfa icin. Begenilirse devamini da paylasirim:

56pg6xw.jpg

Çizerin kalemi kuvvetli gölgeleme desen güzel, renklendirme fotoğraf gibi, yani ceviri ye devam etmenizi gönülden isterim .

murats

Onursal Üye
5 Şub 2011
1,679
7,284
@akak :) Başlıkta da yazıyor, tamamlandı zaten..
İlgili paylaşımlar, Fransız 1-9 albümler ve 0. albümü içeriyor.
Başlık içindeki tüm parçaları indirin.

CAMOKA

Süper Üye
13 Ocak 2010
197
646
Internetteki tum orneklerde tarama/cozunurluk kotuydu. Once kendi gelistirdigim bir modelle kalite arttirip sonra makine cevirisi yaptirdim ilk 100 sayfa icin. Begenilirse devamini da paylasirim:

56pg6xw.jpg

Böyle güzel eserleri bizlere Türkçe olarak kazandırdığınız için teşekkür ederim.
Hele de bilimkurgu ve fantastik öğeler içeren yayınlar, benim daha çok hoşuma gidiyor.
Başka dünyalara, başka evrenlerde yaşamın farklılığını çözümsemek, ayrı bir tad veriyor.

Çevirilerinizin devamın sabırsızlıkla bekliyoruz.