Amber Blake 01

orpa

Çeviri & Balonlama
23 Tem 2015
1,322
31,576
İzmir

xl953t751p41swy5g.jpg


qxtd7cd3yhgmzwz5g.jpg


 

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,055
75,877
hiçbiryerde :)
Çok güzel bir hikaye ve aksiyon dolu çizimler.
Filmi de yapılmış sanırım bu özel serinin.
Harika işler, emekler için çok teşekkür ederim
"orpa" üstadım, keyifle takip ediyorum.

Bu arada serinin yazarı bir süpermodelmiş!
Pek alışık olmadığımız bir yazar türü mü,
ne diyeceğimi bilemedim :)
 
Son düzenleme:

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,047
6,112
Kısa zaman sonrası @orpa , müthiş çalışmalarının yeni bir ürünü olarak , yine bizleri Avrupa kaynaklı bir çizgi roman serisiyle tanıştırdı. Özellikle 2. sayfada ( karlı sahneler ) bir an '' Sandman '' sayfalarından birini okuduğumu sandım !!! Aynı renklendirme ( adeta gerilimi vurgulayan , ağırlıklı mavi tonlar ) ve de Malcolm Jones III'ün benzeri olmasa bile uzaktan andıran çizimler. Çizer olarak gördüğüm Butch Guice adını , çizgi romanseverler ''The Flash'' serilerinden hatırlamışlardır. Ancak , bu ilk sayıdan gördüğüm kadarıyla , Guice'in çizimleri 80'li yıllara göre bir hayli gelişmiş , özellikle kalabalık sahnelerdeki estetik yapı hemen göze çarpıyor. Çizer Amerikalı olmakla birlikte yayıncı Fransız Glenat şirketi , arka kapaktan gördüğüm konu itibariyle yine '' oku beni !! '' diyen bir çizgi roman sürmüş . Ama hepsinden önemlisi , titiz seçimi ve emekleriyle @orpa yine çok iyi bir başarmış . Diğer sayıları yine merakla beklemek kalıyor bana !! Çok teşekkür ediyorum , emekleriniz sonucu bizlere sunduğunuz Avrupa çizgi romanlarını okumak büyük keyif .
 

İnanna Salome

Aktif Üye
4 Eki 2023
252
1,605
Kapaktan Alias havası almıştım ki daha da enfes bilim kurgu-gerilime evrilen bir olay örgüsü olduğunu görünce serinin, mest oldum.
Hem kadın kahraman hem sci-fi thriller, daha ne isteriz ki? Bir çırpıda paylaştığınız bölümü okudum. Heyecanla Kyoto ve Singapur maceralarını bekliyorum. Bizi yine enfes bir seri ile tanıştırdığınız için sonsuz teşekkürler.
 
Üst