Alf (1986) TVRip Türkçe Dublaj

sirius77

Yeni Üye
26 May 2022
30
92

Alf Dizi Konusu​

Tipik bir aile babası olan Willie Tanner'ın huzur dolu yaşamı, Melmac gezegeninden gelen uzaylı bir yaratığın, garajının çatısına düşmesiyle altüst olur. Evin çocuklarının ALF adını verdiği bu yaratık, Tanner ailesiyle birlikte yaşamaya başlar. Asıl adı Gordon Shumway olan ALF; sıra dışı hareketleri, ukalalığı ve sempatikliğiyle tahmin edebileceğiniz türden bir uzaylı değildir. Çocuklar, ALF'i çok sevse de, anneleri Kate herkesten gizlenmesi gereken bu tüylü yaratığı evde istemez... TV Guide'ın “En Büyük 25 Bilimkurgu Efsanesi“ listesinde 8. sırada yer verdiği “ALF“le anılarınızı tazeleyin...

Zamanında İndirmiştim Arşivde Çürümesin 100 Bölüm Mesajtv Kanald Rİplerdir 1 Tanedi Dijitürkten kayıt alınmış olup 17 dakikadır

Son düzenleme:

sahin1

Aktif Üye
23 Eyl 2011
408
1,445
Hatırlıyorum. Dizi güzeldi. Ancak kanaatimce çok sevilmesinin bir sebebi de o tarihteki TRT dublajının özellikle de Alf karakterinin seslendirmesinin kalitesi idi. O yıllardaki TRT'de yayınlanan bütün yabancı dizler için bunu söyleyebilirim.

melih_

Onursal Üye
24 Ara 2015
1,557
5,255
Osmaniye
Merhaba, elinize emeğinize sağlık. TRT dublajlı olan tüm yabancı dizi ve filmler altın değerinde, sayın diyardaşlarımız bulursa paylaşırlarsa seviniriz. Yine de Alf'in Türkçe dublajlı olması değerli. Teşekkür ederiz.

sahin1

Aktif Üye
23 Eyl 2011
408
1,445
Şöyle ilginç bir durum var. TRT geçmişte yayınladığı bir filmi (veya bir diziyi) yeniden yayınladığında farklı bir dublaj söz konusu olabiliyor. Teknik bir zorunluluk mudur?, bilemiyorum. Bu film ve dizileri orijinal dublajlarla izlemek keyif veriyor. Aslında, çeşit çeşit kanalı olan TRT nostaljik yayınları içeren bir kanal açsa, burada yerli yabancı yayınları yeniden paylaşsa gayet güzel olur. Ama orijinal dublajlarla.

ZAGORS

Yeni Üye
18 Ocak 2025
2
0
link güncellendi
Sanırım mega nz kotasını takıldığım için indiremedim.
Mega nz zamanından beri kıl bir site aslında.
Size bilmiyorsanız bir yol göstereyim.

Bedava olan 1 tb storage veren bir yer var.
bende 3-4 ay önce öğrendm.
Site adı terabox

burdan üye olunuyor.Mail adresi ister.Mail ile üye olup sonrasında masaüstü uygulaması var onuda indirince sistem tam sağlam oluyor.1 tb bedavadan yükleme hakkı veriyor.İstersen aylık üyelik var zorunlu değil onları olana extra 1 tb daha veriyor.
Bedava nasıl kullanılır anlatalım.Ben 3-4 ay oldu bayağı kurcaladım sistemi çözdüm.
Öncelikle üye oldun ve masaüstü uygulama indirdin mi.Birde ileriyi düşünerek 1 haftada tavsiyemdir başka mail adresine 3-4 yedek üyelik alın her gün 1 adet alın aynı gün almayın ama başka üyelik veriyor.Yani 5 tb storage yaptın.kenara attın.İşte mailini birini masaüstü programa tanıtıp sonrasında ister film yükle ister winrar olarak yükle ben bazı dosyalar yükledim orda şöyle kota var.onu aşmanın yoluda şu.
free üye olunca derki 4 gb dan fazla olanı yükleme yani 3.9 gb winrar yüklemen gerekir.Misal 11 gb dosyan var onu 3 e bölecen işte 4-4-3 gb gibi yüklecen.4 gb geçmeyin uyarı veriyor genelde.İşte benim yükleme 5 mb hız upload ile 2 gb dosyayı 1 saate upload ediyor.Sizin hız yüksekse ona göre upload eder.Sonrası yükleme bitince işte link veriyorsun.
İndirecek olanda terabox dan anlayan biri ise hemen indirir.Ama anlamayan biri ise oda terabox a üye olur 1 tb stırage olur.
Masaüstünü indirir.Verdiğin linkleri işte google chrome sayfaya yapıştırır.Ordan terabox kaydet çıkar oda olunca ondan sonrası sıra ile indirir.
Mega nz gibi kota dolu para yükle onu al aidat parası istemez bunu al yok.Şimdilik ilerde ne olur bilemem ama şu anda free si s canavar.İnşaAllah bozmazlar.İndirmede hızlı senin hızın ne ise ondan indirir yani indirmeye falan hız sınırı kotası yok

Son düzenleme: