Merhaba sevgili dostlar. Alacakaranlık Kuşağı'nın 2002 versiyonunu Kanal 7 Türkçe dublajlı şekilde vermişti. Elinde bu diziye ait bölümler olan var mıdır acaba diye sormak adına açtım bu postu. Daha önce hiç başlık açmamıştım, umarım yanlış bir şey yapmıyorumdur. Çok hayati bir durum değil ama bulursam da iyi olur, yıllar sonra tekrar izlemek istedim. Elinde olup da paylaşmak isteyen olur ise çok makbule geçer sevgili dostlar.
Bir de ek olarak sormak istediğim bir bölüm daha var. İkinci bir post açarak yer işgal etmek istemediğim için onu da sorayım;
Çok Güzel Hareketler Bunların internette bulamadığım bir bölümü var. Yanlış bilmiyorsam 45. bölüm olması lazım. Teyit etmek adına tarihini vereyim; 31 Aralık 2009 (Yılbaşı Özel Bölümü) Bu bölümün tamamını bulamadım bütün halde. Yardımcı olursanız minnettar olurum.
Rahatsızlık verdiysem affola...
Sevgiler...
Bir de ek olarak sormak istediğim bir bölüm daha var. İkinci bir post açarak yer işgal etmek istemediğim için onu da sorayım;
Çok Güzel Hareketler Bunların internette bulamadığım bir bölümü var. Yanlış bilmiyorsam 45. bölüm olması lazım. Teyit etmek adına tarihini vereyim; 31 Aralık 2009 (Yılbaşı Özel Bölümü) Bu bölümün tamamını bulamadım bütün halde. Yardımcı olursanız minnettar olurum.
Rahatsızlık verdiysem affola...
Sevgiler...